hvordan man kan lave den trådløse forbindelse til en bærbar computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-31

Hvis det trådløse signal , du normalt bruger til at forbinde din bærbare computer til internettet er stærkt, men din computer vil bare ikke oprette en forbindelse , den bedste måde at ordne det er ved at placere det trådløse kort og retter eventuelle løse forbindelser . Dette er den plastikkort placeret i et rum i bunden af computeren, der fungerer som en modtager for det trådløse signal . Adgang dette kort bør ikke være noget større problem , da selve kortet er let tilgængeligt
1 .
Sluk din bærbare computer og fjern strømkablet . Luk skærmen , og tænde for enheden på hovedet .
2 .
Tag batteripakken fra sin port på undersiden af computeren .
3 .

Find det trådløse kort rum i bunden af din bærbare computer . På mange modeller dette er den mindste rum i bunden af computeren , men det kan være nødvendigt at konsultere din brugervejledning for at finde den.
4 .
Fjern alle skruer holder dæksel på plads . Løft dækslet op og det trådløse kort vil være synlige indvendig . Læg mærke til antennekabler , der forbinder slutningen af kortet .
5 .
Kontroller, at kablerne er tilsluttet forsvarligt i havnene i slutningen af kortet . Hvis ikke , passer dem i havnene , og sørg for de er sikre .
6 .
Sæt dækslet , skruer og batteri . Dette skulle løse eventuelle problemer med forbindelsen , du måtte have haft med dit trådløse kort .


Previous:nothing Next:eMachine gendannelsesdisk vil ikke starte 

Kommentarer

Code:
change