hvordan man kan montere cd -drev

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-26

Montering af en cd- drev i en computer sag er et spørgsmål om at finde den rigtige drev og tilpasse de eksisterende skruen slots eller monteringsbeslaget med computerens chassis og sikre drevet på plads . Nogle tilfælde kommer med beslag , andre kræver et tilbehør beslag til at montere et drev , mens endnu andre tilfælde giver blot et drev , der skal skrues på plads . De øvrige betingelser i montering af en CD-drev indeholder tilslutning af strømkablet , datakabel og CD audio kabel til bundkortet

Du skal bruge: .
Anti-statisk håndledsrem.
Skruetrækker sæt .
CD -drev .
Monteringsbeslag .
Skruer.
Datakabel .
Strømkabel.
CD audio kabel.
Needle-næse tænger .
Lommelygte.

Fysisk Montering


1 .
Kopier nogen vigtige filer på en ekstern lagerenhed eller lave en fuld backup af din harddisk før åbning computerens kabinet for at undgå potentielle tab af data .
2 .
Sæt på anti -statisk håndledsrem og fastgør den til computeren sagen . Power systemet ned , netledningen og fjern dækslet at eksponere bundkortet og andre interne komponenter på systemet .
3 .
Fjern den tomme plast faceplate fra frontpanelet af computeren ved forsigtigt at skubbe på det fra indersiden af computeren. Også fjerne alle blanke metal plade under klistermærket ved at lirke den frem og tilbage med en skruetrækker , indtil det virker løs og kan fjernes .
4 .
Fastgør alle monteringsbeslag , der er inkluderet med sag til drevet , som bringer beslag på en måde , der vil gøre det muligt at forsiden af drevet til at montere plant med fronten frontplade af computeren når de indsættes i bugten . Alternativt , skal du skubbe drevet ind i båsen og vedhæft det med mindst fire skruer direkte til sagen , eller køb en adapter beslag til at montere drev , hvis der ikke findes andre midler til at gøre det findes . Juster drevet indtil det flugter med forsiden af sagen.

IDE Kabler og Jumpers


1 .
Slut IDE kabel til drevet ved at tilpasse plast nøgle med hakket i drevet , og ved at tilpasse den røde Pin 1 indikator stribe med Pin 1 på drevet , typisk nærmest strømstikket . Tilslut den anden ende til bundkortet , hvis du bruger en enkelt drev på en enkelt kabel .
2 .
Indstil " MA /SL /CS " jumper pin til " MA ", hvis drevet er en enkelt drev på en enkelt kabel . Sæt jumperen til " SL ", hvis drevet er det andet drev på et kabel med et andet drev og det andet drev er sat til " MA ". Alternativt , sætte jumper til " MA ", hvis drevet er det første drev på et kabel , der deles med et andet drev og det andet drev er sat til " SL ". Sæt jumperen på hvert drev til " CS ", hvis særlige systemet understøtter CS indstillingen som dokumenteret af fabrikanten eller som fastsat ved at inspicere andre drev i systemet .
3 .
Tilslut en tilgængelig Molex strømstik til drevet eller tilføje et strømkabel Y -adapter , hvis der ikke strømkablerne er tilgængelige .
4 .

Tilslut CD audio stikket til CD-indgangen på bundkortet eller lydkortet for at give muligheden for at afspille lyd -cd'er på drevet .

SATA-kabler


1 .

Sæt SATA datakablet til drevet hvis du bruger en SATA type cd -drevet .
2 .
Sæt den anden ende af SATA kabel til bundkortet eller SATA udvidelseskort med den næste tilgængelige SATA stik .
3 .
Sæt en strømkabel til drevet ved hjælp af en SATA til Molex adapter , hvis det kræves .

gode råd og advarsler


 • Find en tom drevbås at montere cd-drevet i , der er bekvemt for kabelforbindelserne , der skal foretages, og længden af den disponible kablerne inklusive strømkablet , datakabel og CD Audio kabel . SATA -drev typisk ikke udnytter CD audio kabler .
 • altid sikkerhedskopiere filer , før der arbejder på indersiden af en computer . Altid bære en anti-statisk håndledsstrop at undgå skader på de følsomme komponenter i systemet .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en USB-harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change