hvordan man kan montere en ATX bundkort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-27

Installation af en ATX bundkort kan virke som en enkel proces , men det er meget vigtigt at gøre det ordentligt . Da bundkortet grænseflader til alle komponenterne i en computer , er det særligt vigtigt at holde det sikkert . Fastgørelse bundkortet ned holder den på plads og også grund enheden . Således stramning bestyrelsen for meget eller forlader det for løs , kan forårsage alvorlige skader på din computer . Heldigvis er det nemt at undgå disse problemer med den rette know-how

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .


1 .
Tag netledningen fra strømforsyningen på bagsiden af pc'en . Grab venstre side panel og trække det væk for at åbne computerens kabinet . Nogle systemer har et sæt af skruer på bagsiden af det panel, du skal fjerne med en stjerneskruetrækker eller en lås , skal du holde nede for at frigøre panelet .
2 .
Sæt bundkortet forsigtigt i sagen . I /O- panel, som indeholder USB og andre havne , skal vende den venstre side af computeren . Juster hullerne på ATX bundkort med de tilsvarende mounts i sagen . De fleste ATX computer tilfælde har ni monteringer til de ni huller på en fuld-størrelse ATX board .
3 .
Skru ned bundkort med en stjerneskruetrækker og skruer , der fulgte med computeren sagen eller bundkort . Vær omhyggelig med ikke at sikre skruerne for stramt .


Previous:nothing Next:Hvordan opgraderer jeg Inspiron TL -68 ? 

Kommentarer

Code:
change