hvordan man kan opdatere en Soltek bios

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-06

Alle personlige computere har en Basic Input Output System ( BIOS ) , der gemmes på en chip på bundkortet . Dette program kommandoer bundkortet i sine meddelelser med forskellige computer -enheder . Hvis du har en bærbar eller computer, der bruger Soltek BIOS , bør du opdatere den til at løse enhver chauffør konflikt eller for at forbedre computerens overordnede stabilitet . Tjek din computer manual , hvis du er i tvivl om BIOS-producenten , eller følg bedt om at indtaste " BIOS ", når du starter computeren . Når i BIOS , vil producenten blive vist
1
Hent og gem . nye Soltek BIOS driver opdateringen på din computer . Du kan få disse chauffører i en hjemmeside som Open Drivers , Wims Bios eller Softpedia . Vælg at "Gem " drivere når du bliver bedt at køre eller gemme filen . Hvis du bruger Firefox , vil du blive bedt om at " Gem filen på disk ". I stedet bør du ændre dette valg , og vælge at gemme filen på skrivebordet .
2 .
Find den BIOS fil, du downloadede, og dobbeltklik på den for at starte den automatiske installation af driveren . Opdateret Soltek bilister ikke kræver, at du bruger en startdiskette til at fuldføre opdateringen .
3 .
Vent, til driverinstallation til slut . Følg eventuelle skærmen installation . Normalt er der intet at gøre end at vente på, at installationen er færdig , men der er nogle tilfælde , når du bliver bedt om at lukke et program for at fuldføre installationen . Klik på " Udfør ".
4 .
Genstart computeren for at fuldføre opdateringen .


Previous:nothing Next:dell c610 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change