hvordan man kan tilslutte en fax til en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-22

Faxmaskiner er nyttige for at sende store mængder af dokumenter fra et sted til et andet hurtigt . Dokumenter tilføres en fax er scannet af en foto- diode-sensing ray . Indholdet er omdannet til en sund og sendes via telefonlinjen til en anden faxmaskine . Den modtagende fax fortolker god information og oversætter den tilbage til tekst . Faxmaskiner kan også kommunikere med computere , så du kan kontrollere den telefax fra edb-systemet efter behov . Tilslutning af en fax til en pc er normalt en hurtig proces .

Du skal bruge:
Modem
. Digitalt filter .
2 Internet kabler .


1 .
Tilslut modem til computeren til telefonen stikket i væggen .
2 .
Vedhæft et DSL -filter mellem modemmet og faxmaskine . Dette giver faxmaskinen adgang til de samme telefonlinje som computeren og fjerner digital interferens .
3 .
Slut faxmaskinen til computeren stik med en Ethernet- eller DSL -kablet .

4 .
adgang til din kontrolpanelet via Start -menuen og vælge " Tilføj eller fjern programmer . "
5 .
Klik på " Tilføj /Fjern Windows- komponenter "og vælg " Fax Services " feltet, før du klikker på " Næste ". Du kan blive bedt om at indsætte din Windows cd, så systemet kan trække faxfunktionerne ud af harddisken.
6 .
Klik på " Start " -menuen i nederste venstre hjørne af skærmen og vælge " Alle programmer . "Vælg " Tilbehør " og derefter " Kommunikation . "Klik på " Fax "og derefter " Fax -konsol. "
7 .
Udfyld afsender oplysninger på det næste skærmbillede , som du ønsker vist på forsider . Klik på " Næste "og derefter vælge din faxmaskine som faxenhed .
8 .
Indtast det telefonnummer , hvorfra du sender faxen på de næste to skærmbilleder under " TSID " og " CSID . "
9 .
Vælg din routing muligheder med hensyn til , om telefaxen automatisk skal udskrives eller gemme indgående faxer i en kø . Klik på " Udfør " og derefter " Fjern blokering ". Din fax skal være helt tilsluttet og forbundet med computeren.

gode råd og advarsler


  • Hvis computeren ikke finde faxen i nogen af dine menuer eller indstillinger , faxen kan have drivere , der kræver installation på computeren . Hvis du ikke har disken , så tjek hjemmesiden for faxmaskinen fabrikanten .


  • Previous:nothing Next:computer opgradere tips     

    Kommentarer

    Code:
    change