hvordan man kan toubleshoot lyden i bærbare computere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-25

Al lyd skabt af en bærbar computer typisk kommer ud af de to indbyggede højttalere . Men hvis du har problemer med lyden ( som lyden affyret ved afspilning , eller stereo højttalersystem lyde fra ) er det muligt at rette op på problemer med systemet justering redskaber, der allerede på plads på computeren . Med et par mindre tweaks den bærbare lyd kommer til at lyde helt korrekt
1
Dobbeltklik på lyden ikonet i nederste højre hjørne af skrivebordet . Dette bringer op lyden afspilningsmuligheder . Fravælg alle dæmpede mulighed som denne enten helt muter lyden fra eller justerer lukker ned nogle af de audio- kvalitet ( f. eks høj eller lav frekvens af lyd) .
2 .
Frakobl alle hovedtelefoner eller andet lydudstyr tilsluttet den bærbare computer. Når der er andet udstyr end hooked op til den bærbare computer de indbyggede højttalere er ikke til at reproducere nogen lyd .
3 .
Skru ned for lydstyrken af højttalerne , hvis lyden begynder at poppe . Det betyder, at lydniveauet er for højt , hvilket får lyden til at spille forkert . Forlader lyd på dette niveau i en sammenhængende tid kommer til at beskadige højttalerne .
4 .
Klik på " Start ", " Control Panel "og derefter vælge " Lyd og lydenheder ". Vælg " Avanceret " under " Speaker Settings " og derefter vælge den bærbare højttaler indstilling under konfigurationen pull -down menu . Hvis nogen anden højttaler indstilling er valgt lyden kommer ikke til at være oprettet korrekt , hvilket lyden producenterced af højttalere, der skal ud


Previous:nothing Next:tips til at ændre en computers harddisk 

Kommentarer

Code:
change