hvordan man laver en usb cd rom

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-07

USB -drev kan bruges til at gemme filer og programmer , men de kan også bruges som start-cd-rom'er . Hvis du arbejder med ældre computere eller de , der ikke har en fungerende cd-drev, så USB cd -rom'er kan være nyttig . Derudover skriver data til en USB- drev er ofte hurtigere end at brænde en disk , og USB- sticks kan genbruges som datakrav ændre
1 .
Tilslut et USB- drev til din computer og højreklik på det på skrivebordet . Vælg " Formater Drive " og vælg enten FAT , FAT16 eller FAT32 til " File System ". Hvis du ikke kender det korrekte format til dit drev , højreklik på den og vælg " Egenskaber " for at se den foretrukne FAT -filsystemet .
2 .
Klik på " Start " for at formatere din USB . Husk, at formatere dit USB vil slette alle sine data , fjerne eller sikkerhedskopiere eventuelle filer , du ønsker at beholde .
3 .
Indsæt den cd , som du ønsker at sætte på en USB . Højreklik på disken billedet og vælg " Make CD /DVD Image . " Hvis du ikke har denne mulighed , opdatere dit styresystem eller installere tredjeparts program som Magic ISO Maker ( se " Resources " ) . Vælg " Gør ISO CD image " fra listen over valgmuligheder og klik på " OK "for at gemme cd'en på skrivebordet.
4 .
Dobbeltklik på den nye fil for at verificere den mounts og blev kopieret korrekt . Klik på ISO -filen og trække den til din USB- nøgle for at kopiere den .
5 .
Skub USB -drev fra computeren og tilslutte den til en anden maskine . Dobbelt -klik på ISO-fil . Det bør monteres direkte til computeren . Hvis cd-rom'en ikke starter automatisk , så du kan have at kopiere den til computeren først .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke ønsker at gøre en startbar cd -rom på din USB , så du kan tilføje yderligere filer til USB -drev uden at påvirke ISO .
 • Tryk på " F12 " , mens computeren starter , og vælg din USB -drev , hvis du vil at starte fra cd'en indhold .
 • Making backup eller ekstra kopier af CD-rom kan krænke brugeren aftale med din software . Kontroller licens, før du foretager eller distribuerer kopier .
 • USB -drev med ISO -filer kan modregne virusadvarsler på computere , når de er tilsluttet .


 • Previous:nothing Next:canon scanner programmer   

  Kommentarer

  Code:
  change