hvordan man opbygger en klient-pc

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-22

At opbygge en klient-pc , stat ved at samle en komplet liste over de værktøjer og dele , som du har brug for . Formålet med den computer, vil påvirke den type hardware du køber . Det har også indflydelse på omkostningerne . En grundlæggende PC til at surfe på internettet , e-mail og tekstbehandling er billigere end en computer til at spille de nyeste spil , da dette vil kræve en større harddisk , meget større hukommelse og en hurtigere processor

Du skal bruge: .
Fugtig klud .


1 .
Køb en grundlæggende pc værktøjskasse fra en computer butik . De dele, som du får brug for PC , er : case , bundkort , hukommelse ( RAM ) , processor , CD-rom eller dvd-drev , strømforsyning , skærm, tastatur , mus og højttalere . Køb bundkortet først, da det vil påvirke valget af de øvrige komponenter, du køber . Følg specifikationerne på bundkortet manual til at købe den anden PC dele for at sikre kompatibilitet . Vælg din foretrukne operativsystem som godt .
2 .
Forbered et arbejdsområde , som er godt belyst . Få et stort bord og loftslampe . Brug ikke et tæppebelagt gulv som dit arbejdsområde , fordi statisk elektricitet kan beskadige computerens komponenter . Åbn sagen ved at fjerne skruerne på venstre side og skubbe dækslet væk . Sat på håndledsremmen at undgå at beskadige computeren dele . Ifølge PC Magazine, håndledsremmen grunde brugeren ved at forebygge elektrostatisk afladning ved at kanalisere statisk elektricitet til jorden .
3 .
Installer I /O- plade , en metallisk , rektangulær plade , på bagsiden af sagen . Fjern den forreste sagen fjerne panelerne , hvor du vil installere din DVD /CD-rom-drev . Der henvises til håndbog til oplysninger om, hvor og hvordan du gør dette . Tag strømforsyningen og skift til 115 volt . Montere den på den øverste bagside gennem siden af sagen . Skru det ind med de medfølgende skruer med det .
4 .
Sæt bundkortet på en anti-statisk overflade som papirpose det var pakket ind Installer CPU og køleprofil , der kommer med instruktioner . Monter CPU blæseren så godt. Jeff Heaton , en forfatter , college instruktør og en konsulent , siger , at ventilatoren er vigtig for at holde computeren kølig og undgå skader, kan være forårsaget af overophedning . Dernæst installere hukommelse på bundkortet . Bundkortet er nu klar til at blive installeret på huset . Fastgør det ved hjælp af de skruer, der fulgte med den på købstidspunktet .
5 .
Følg bundkortets manual anvisninger nøje fastsætte sagen kablerne på bundkortet . Tilslut strømforsyningen . Tilslut tastaturet og skærmen . Tænd computeren for at se om det virker . Sluk for computeren og installere harddisken , og dvd /cd-rom- drev og forbinde dem til bundkortet og strømforsyning ved hjælp af kabler , der kommer med dem . Endelig installere operativsystemet at afslutte bygningen pc'en . Abonner på en Internet- udbyder for at få adgang til internettet.


Previous:nothing Next:hvordan man kan overclocke AMD Phenom X4 9950 

Kommentarer

Code:
change