hvordan man opsætter Avery kort udskrivning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-06

Avery gør en vifte af perforeret karton papir er egnet til hjemmebrug bruger printeren , og gratis skabelon downloads er tilgængelige for alle Avery produkt . Disse skabeloner formatere tekst og grafiske data fra kortet design, der passer inden for grænserne af hvert kort på siden . Det er muligt at layout og udskrive Avery kort uden at spilde en side af specialpapir

Du skal bruge: .
Microsoft Word , OpenOffice Writer eller Adobe Photoshop


1

Besøg Avery websitet for at downloade og gemme skabelonen for den specifikke kort du udskriver ( se " Resources " ) . Indtast den firecifrede kode i søgevinduet på venstre side af siden . Klik på ordet "Download " og følg vejledningen for at indtaste dit navn og en gyldig e-mail -adresse .
2 .
Åbn den produktspecifikke skabelon ved hjælp tekstbehandling eller fotoredigering software . Brug formatering værktøjer af softwaren for at placere design inde den tilgængelige plads for hvert kort . Gem de design, når du er tilfreds med ordningen .
3 .
Læg printeren med jævne blank kopipapir til at udskrive en enkelt kopi af teksten og grafisk layout. Indstil udskrivning kvalitet til lav i dialogboksen Udskriv , når det kommer op for bekræftelse . Juster kanterne på den udskrevne testside med Avery perforerede kortet side og holde dem foran en lys for at sikre at du bruger den korrekte skabelonen og tryk på kortene er line up .
4 .

Skub antallet af Avery karton sider, du ønsker at udskrive i papirbakken i printeren . Kommando programmet til at udskrive den fyldte designskabelon og indstille udskriftskvaliteten til høj i dialogboksen Udskriv , når det kommer op for bekræftelse .
5 .
Fang hver side , som det kommer ud af printeren og flytte det til en flad overflade for at tørre trykte side opad . Efter 2 minutters tørretid kortene kan blive omhyggeligt foldes og sønderrevet langs perforeringerne.

gode råd og advarsler


  • Laminat Avery hjem trykte kort med en bred rulle af klare pakketape . Sandwich kortet mellem to stykker tape og trim det overskydende fra omkring kanterne .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan opdatere en Soltek bios     

    Kommentarer

    Code:
    change