hvordan man programmerer en usb driver

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-09

Når du bruger USB -hardware på computeren , du typisk brug for en driver installeret på computeren . Denne driver programmer på computeren til at forstå , nøjagtig hvordan hardware-funktioner , og når at opdage udstyret . Driveren er forsynet med USB- udstyr , men det er op til dig at ordentligt program oplysningerne på Windows- computer -system

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en


1 .
Tænd både computeren og USB- hardware , så skal du sætte USB- baseret udstyr i en af systemets USB- porte . Du skal gøre det før programmering driverne på edb-systemet .
2 .
Sæt den medfølgende driver installations-cd'en i diskdrevet på computeren . Vent et øjeblik , indtil installationsguiden at indlæse på skærmen . Hvis du kører en ældre version af Windows og guiden ikke automatisk indlæse , skal du dobbeltklikke på " Denne computer "og derefter vælge " CD " drev -ikonet og klik på " Install ". Dette manuelt åbner installationsguiden på computeren .
3 .
Klik på "Næste " på velkomst siden . Dette bringer det faktiske installationskrav .
4 .
Vælg " Næste " , når installationen navn er præsenteret. Ændring af dette kan resultere i computeren ikke er i stand til at opdage føreren . Gentag den samme proces for installationsstedet .
5 .
Klik på " Install " og USB chauffør programmer direkte på edb-systemet .


Previous:nothing Next:hvordan man slår en USB-port 1,0 til en USB-port 2,0 

Kommentarer

Code:
change