installere en HP LaserJet 3320 printer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-28

HP Laserjet 3320 er en del af De 3300 multifunktionsprinter serien . Du kan tilslutte 3320 med enten en USB- kabel eller et parallelt kabel , selvom du ville få svært ved at finde en computer , der stadig bruger en parallel printer port . Selv om Laserjet 3320 er et par år gammel , blækpatroner er stadig til rådighed , og 3320 byder på en scanner og kopi formåen. hvis du har en Laserjet 3320 i god stand , vil det give kvalitet udskrivning og scanning til dit hjem eller på kontoret
1 .
Åbn side printerpatronen døren for at indsætte USB- eller parallel -kablet i det korrekte kabel stik . Sæt den anden ende i din computer .
2 .
Fjernelse af forseglingstape og installere blækpatronen ved at indsætte i kassette med pilene pegede mod printeren . Luk døren , når de indsættes .
3 .
Sæt papir i front medierne skuffen, og sørg for ADF arkføder skuffen er fastgjort på toppen af maskinen .
4 .
Tilslut ledningen til bagsiden af printeren og sæt det i.
5 .
Tænd printeren og trykke på " MENU /ENTER "og derefter " Rapporter " og derefter " Config Rapport " for at køre en konfiguration print . Dernæst laver en test kopi ved at placere et dokument på scannerens og trykke på " START /COPY . "
6 .
Udskriv en test dokument fra din computer . Vil computeren automatisk finde nye hardware og starte guiden Ny hardware .
7 .
Følg guiden for at vælge den Laserjet printerdriveren , når du bliver bedt om . Fordi Laserjet 3320 er en ældre printer , skal det registreres automatisk af dit operativsystem .
8 .
Klik gennem at afslutte den hardware guiden og udskrive testen dokumentet. Din Laserjet 3320 er nu installeret .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding laptop cd skuffer 

Kommentarer

Code:
change