interne harddisk oplysninger

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-29

PC- brugere benytte computere til at gemme og overføre data , eller digital information . Computere er afhængige af lagerenheder til hus disse data . En intern harddisk bruges til dette formål

Du skal bruge: .
Blanke skrivbar cd

Definition

En intern harddisk er en harddisk , der er indeholdt i en computer . Harddiske kan også blive kaldt harddiske eller harddiske , skyldes det faktum, at digitale data ligger i filer , som er indeholdt på flere hårde opbevaring diske .

Formål

En intern harddisk bruges til at gemme personlige filer og bruger software . Harddisken indeholder også præ-installerede programmer og computeren operativsystem , som er den software , der kommunikerer med computeren , adgange hukommelse , diske og periferiudstyr og processer opgaver .

Connections

En intern harddisk fungerer via to væsentligste forbindelser . En forbindelse bruges til at sende og modtage data , og kan omfatte en Advanced Technology Attachment ( ATA ) interface , som giver bestræbelserne på at kommunikere med bundkortet . Den anden forbindelse bruges til magten , og omfatter en strømstik , der tillægger en elektrisk kabel , der trækker strøm fra computerens strømforsyning .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg demontere en gateway mx6448 ? 

Kommentarer

Code:
change