laptop touchpad indstillinger

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-13

Laptop touch pads bruge en række sensorer og elektriske impulser til at oversætte en brugers touch til handling på en computerskærm . Under stedet for en mus , fjerne røre puder er behov for yderligere arbejdsplads . Touch puder er fuldt programmerbare giver brugerne mulighed for at justere hver funktion baseret på deres egne personlige præferencer .

Programmerbar Taps

Brugere kan programmere hver af de fire hjørner af touch pad til at udføre en bestemt handling , når tappet . For eksempel kunne det ene hjørne lancere et program , en anden til at lukke et program . Enhver handling, der opnås ved hjælp af markøren er berettiget til at blive programmeret ind touch pad .

Rulning

Ved hjælp at rulle mekanisme programmeret i pegefeltet giver brugerne mulighed for at rulle gennem dokumenter og websider uden at bevæge markøren . Som standard , hviler rulleområdet af touch pad på den højre kant af touch pad .

trykker Speed

Dobbelt trykke på pegefeltet svarer til at dobbeltklikke på den primære eller venstre knap på en mus . Aflytning hastighedskontrol , hvor hurtigt brugeren skal udføre det dobbelte tryk for at udføre en handling på skærmen . Brugere kan justere trykke hastigheden ved at skyde trykke speed bar og trykke på testområdet , indtil den korrekte hastighed er fundet .

Anslagsfølsomhed

Touch følsomhed er den mængde pres til at omsætte et tryk af din finger på touch pad til flytning af markøren på skærmen . Hvis markøren reagerer uberegneligt at røre på fingeren , justere touch følsomhed baren til at kræve yderligere pres kan bidrage til at afhjælpe problemet .

Zoom

Placering to fingre i centrum af touch pad og skubbe fingrene fra hinanden aktiverer zoomfunktionen på computerskærmen . Zoom styres af afstanden mellem fingrene . Zoom arbejder med dokumenter , programmer og teksten på websider .


Previous:nothing Next:trin -for - trin instruktioner om , hvordan man opbygger en computer 

Kommentarer

Code:
change