mærker af interaktive whiteboards

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-06

Interaktive whiteboards ( IWBs ) er præsentation enheder , der interface med computere og projektorer til at vise billeder , programmer , dokumenter og andre oplysninger om store , interaktive skærme . En bruger kan flytte , anmærke , markere og kontrollere de oplysninger, der vises på IWB fra både et computertastatur og direkte på tavlen ved hjælp af pen-lignende redskaber med særligt designet af IWB producenten eller hans fingre .

SMART Technologies

SMART Technologies fremstiller både foran og bag projektion IWBs designet til brug i uddannelse, erhvervsliv og offentlige institutioner . Kunder med særlige behov kan arbejde direkte med SMART at tilpasse deres IWBs . Fabrikanten giver on-site uddannelse , herunder mulighederne for fejlfinding . SMART Technologies tilbyder kunderne et program kaldet " SMART Exchange , " et depot , der giver brugerne mulighed for at uploade og dele arbejde skabt på deres IWBs med kolleger . SMART giver også konkurrencedygtige tilskud og lister over andre finansielle ressourcer til at skolerne for at fremme teknologioverførsel brug i klasseværelset .

Promethean , Inc.

Promethean fremstiller IWBs til brug i undervisningsmiljøer . For at hjælpe undervisere afgøre , hvilket produkt til at købe , Promethean skabt et online , interaktivt værktøj kaldet " ActivClassroom . " Mens der i " ActivClassroom , " pædagoger kan tilføje produkter til et virtuelt klasseværelse , se produkterne interagerer og opbygge et produkt liste til køb . Promethean kører en løbende serie af workshops for undervisere , der tilbyder uddannelse og retningslinjer for bedste praksis for fuldt ud at udnytte og integrere deres produkter ind i klasseværelset .

Hitachi Software Engineering Amerika , Ltd

Fuldt integreret med Microsoft Office -produkter , håndskrevne anmærkninger foretaget på Hitachi IWBs gemmes som ASCII-tekst direkte i Word og Excel -programmer. Hitachi fremstiller IWBs for erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner. Det sælger bageste og forreste projektion bestyrelser og tilbyder on- site uddannelse og reparation . "Uddannelse Resource Center " på Hitachis hjemmeside giver lærere adgang til lektionsplaner og aktiviteter , der er godkendt af deres tilstand bestyrelse for uddannelse og sorteret efter sprog , fag og klassetrin .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere printerstop 

Kommentarer

Code:
change