min Dell Latitude D630 er ikke i orden med en projektor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-11

Hvis du har en Dell Latitude D630 laptop og har problemer med at få det til at virke med en projektor , er der flere grunde projektoren kan vise skærmen fra den bærbare pc . Heldigvis er de fleste problemer , der kan forårsage en projektor for ikke at arbejde med en D630 er ikke svært at løse .

Medmindre Latitude D630 eller projektoren har hardware problemer , fejlfinding projektor vise spørgsmål er nogenlunde de samme som de er med enhver anden laptop og vil normalt ikke kræve en tur til værkstedet .
1
Sørg for at objektivdækslet ikke er på projektoren , og at projektoren er tændt og indstillet til skærmen . eller Vis tilstand .
2 .
Tag kabelforbindelsen fra den bærbare computer og inspicere stifter i VGA- kabel for at sikre at de ikke bøjede eller knækkede . Ret omhyggeligt benene på kablet adapter og solidt tryk stikket tilbage på VGA -porten på bagsiden af D630 . Gør det samme med enden af kablet tilsluttes til projektoren .
3 .
Sørg for, at VGA -porten på Dell Latitude D630 er indstillet til at vise et output signal til projektoren . Tryk på " Fn "og " F8 " nøgler på samme tid til at skifte mellem den bærbare computer og projektoren . Gør dette flere gange for at se , om projektoren vil vise computerens skærmbillede .
4 .
slukke projektoren , så inspicere lampe til projektoren og sikre, at det er sikkert siddende i sin beholder. Vent til lampen køle af , før du rører den med hænderne . Hvis lampen er løs , kan du prøve sætte det i igen i beholderen .
5 .
Udskift lampen med en kendt for at være god ( hvis muligt ).
6 .

Tilslut en ekstern skærm til Dell D630 laptop at afgøre, om VGA -porten på den bærbare computer fungerer . Hvis den bærbare computer vil vise et billede på den eksterne skærm , problemet er med projektoren og ikke D630 notesbog. Hvis den bærbare computer skærmen ikke vises på den eksterne skærm , skal du tage Latitude D630 til en kvalificeret butik for reparation .


Previous:nothing Next:hvordan man kan montere en usb cd -drev 

Kommentarer

Code:
change