min pc genstarter efter installation hd

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-24

Når først at installere en ny harddisk ( HD ) på en computer , er systemet kommer til at genstarte sig selv . Dette er en naturlig proces, der er udført for , at computeren registrerer harddisken . Men for at sikre en genstart proces kun finder sted ¨¦n gang , skal du sørge for du installere og den nye harddisk drivere . Driverne informere computeren om, hvordan du bruger harddisken , hvilket begrænser det antal gange , systemet har brug for at genstarte en

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en .


1 .
Indsæt driver installations-cd'en i computerens cd /dvd-drev . Denne CD er forsynet med harddisken , så der er ingen grund til at indhente det på et senere tidspunkt . Vent et øjeblik og føreren installationsguiden belastninger på skærmen . Hvis du kører en ældre version af Windows ( og føreren installationsguiden ikke åben), skal du dobbeltklikke på "Denne computer "og derefter vælge " CD " drev -ikonet og vælg " Install " for at indlæse installationsguiden .

2 .
Klik på " Næste " på åbningsdagen velkomst skærmen. Dette bringer op den første installation anmodningen : Installation navn . Efterlad anlægget navnet anmodning som standardindstilling ved at klikke på " Næste ".
3 .
Klik på " Næste " igen for at forlade placeringen som standardindstilling. Ændre denne indstilling medfører ofte i computerens manglende evne til at opdage føreren på et senere tidspunkt .
4 .
Vælg " Install "for at installere harddisken chauffør på computeren . Når du er færdig , har en prompt vindue belastninger på skærmen , med angivelse af installationen færdig .
5 .
Genstart computeren den ene gang , og efter genstart , du aldrig brug for at starte computeren igen på grund af harddisken .


Previous:nothing Next:hvordan man tilføjer en TCP / IP- port 

Kommentarer

Code:
change