oplysninger om efterskrift printere

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-30

Printere bruges med computere at udskrive formularer , billeder og dokumenter . Printere stole på udskrivning programmering af software til at udføre denne funktion . En printer type , der fungerer via en særlig form for programmeringssprog er PostScript-printer

Definition

PostScript printere er printer -enheder . indeholder forarbejdning kredsløb , der fortolker og afkoder PostScript-udskrivning instruktioner . PostScript -printere er typisk laserprintere .

Efterskrift

PostScript er et sidebeskrivelsessprog ( PDL ) er udviklet af Adobe Systems . En sidebeskrivelsessprog beskriver udseendet af en side til udskrivning enheden. Sidebeskrivelsessprog typisk tage form af tekst eller binære datastrømme . Binære data er et sprog består af en række nuller og ettaller en computer kan forstå .

Process

Et PostScript printer konverterer et trykt dokument til en PostScript-fil via PostScript printerdriveren eller sidelayoutet eller grafik program . Printeren indeholder en PostScript-sproget tolk , som bruges til at ændre tekst -kommandoer til PostScript-sprog. Printeren bruger dette sprog til at behandle udskriftsjobbet og udskriver den ønskede tekst eller billeder på papiret .


Previous:nothing Next:startmenuen undlader at iværksætte 

Kommentarer

Code:
change