papir trykmetoder

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-17

Papir trykmetoder har gjort betydelige fremskridt siden dage af papir presser og skrivemaskiner . Du kan med et tryk på en knap , print smukke billeder med rasende hastighed for en forholdsvis lav pris. En forståelse af papir trykmetoder sikrer, at du bruger en maskine , der passer til dit budget og tid mål , leverer samtidig en høj kvalitet .

Dot-Matrix Printing

Dot-matrix printere udskriver på papir med en samling af fint fordelt ben tilsluttet til en mekanisk arm . Når papiret løber gennem printeren, stifter skubbe mod farvebåndet i maskinen og virkning papiret . Kvaliteten af udskriftsjobbet afhænger af mængden af stifter , der anvendes pr karakter som papiret har været igennem maskinen . Dot-matrix papir anvendes til en lang række applikationer , fra fakturaer til plakatudskrivning .

Inkjet Print

Inkjet print opnås ved at sprøjte ioniseret farve dråber på et stykke papir fra en inkjet printer . En magnet i printeren kontrollerer retning og mængde blæk anvendt på papiret . Et stykke frisk trykte papir fra en inkjet printjob er ofte stadig våd fra blækket ansøgningen . Høj kvalitet , er kraftigt papir normalt anbefalet til inkjet-udskrivning. Inkjetudskrivning , som i 2010, er næsten lige så detaljeret som lignende laser-udskrevne billeder , selvom laserudskrivning ofte hurtigere og har en højere opløsning .

laserprint

Laser udskrivning opnås ved at affyre en laser på et stort tromle inden for trykkeri enheden. Denne laser efterlader ladede partikler i form af dit billede på tromlen , som derefter ruller videre til et reservoir af blæk . De ladede partikler pick blækket op til tromlen , som derefter ruller på et stykke papir , overføre billedet . Laserprint er normalt meget hurtigere end de fleste andre papir metoder , selvom tonerpatroner er dyrere end dem til inkjet- eller dot-matrix printere .


Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre en bærbar computer til at arbejde uden for 

Kommentarer

Code:
change