printere kompatible med Windows 95

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-20

Mange mennesker stadig bruge ældre software versioner af Windows til at køre deres computere . Folk stadig kører Windows 95 , fordi de er vant til softwaren, og ser ingen grund til at opgradere . Den ulempe er, at nogle hardware , såsom printere , der ikke kan være kompatible med Windows 95 . Nogle nye printere virker med de gamle software , dog .

parallelle porte

En printer , der er parallelle porte er i stand til at bruges sammen med Windows 95 . En parallelport er en stor havn , sammenlignet med en USB- slot , som blev standard på næsten alle computere indtil begyndelsen af 2000'erne , når USB -porten blev normen for tilslutning printere , tastaturer og skærme ind i computere . Du kan identificere stik ved deres store ender . Uanset af hvilken grund , vil Windows 95 ikke acceptere, printere, som ikke er tilsluttet en computer via en parallel port .

Laserprintere

De fleste laserprintere er produceret med parallelle porte , fordi de typisk er købt af virksomheder . Virksomheder gør ikke opgradere deres software eller hardware som ofte er så dette taget i betragtning af laserprinter producenter . Disse forbindelser er også mere solid , reducere computer -til-printer kommunikation fejl for lange kabler

blækprintere

Nogle blækprintere har parallelle porte , der understøtter brugen af Windows 95 . Disse printere har kun én funktion . Ingen faxmaskiner og scannere kan være en del af printeren til en parallel port at være til stede . Flere fabrikanter stadig gøre printere , som ikke er all-in -one enheder , såsom HP , Epson , Lexmark , Fuji og Canon .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere os til en ny harddisk 

Kommentarer

Code:
change