trin -for - trin instruktioner om , hvordan man opbygger en computer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-12

Opbygning af din egen PC er spændende , men en stor del af bør udvises forsigtighed ved valg af dele og installere dem sammen . Ved udvælgelsen af reservedele til din computer vil det være nødvendigt at sikre , at de alle er forenelige . Når du installerer hardwaren sørge for at bruge et ikke-magnetisk skruetrækker

Du skal bruge: .
Central Processing Unit
Bundkort .
Sag .
Grafikkort.
Hukommelse .
Harddiske .
Power Supply .
Fans og Køleplader .

Core Hardware


1 .
Vælg en central processing unit , der har nok processorkraft til at køre ønskede applikationer og operativsystem på de anbefalede krav .
2 .
Vælg et bundkort , der understøtter udvalgte CPU'er sokkel type og giver dig mulighed for at installere den ønskede hukommelse . Sørg for , at der er masser af havne til at installere grafikkort og andre plug-and- play hardware .
3 .
Vælg en sag, der vil passe til din bundkort og huser dimensioner for alle dine andre hardware . Vær særlig omhyggelig med at sikre , at grafikkortet passer ind i sagen .
4 .
Forskning grafikkort og vælge en, der har en stor mængde hukommelse . Grafikkort bliver konstant opdateret og forbedret gøre ældre modeller forældet . Vælg et kort , der har gode anmeldelser og er kendt for at være bundsolid .
5 .
Vælg hukommelse , der understøttes af dit bundkort og installer så meget som du har råd til .

6 .
Pick ud harddiske , der er store nok til at gemme dine mediefiler og applikationer , og en optisk drev , der vil tillade dig at læse og skrive cd'er .
7 .
Installer en netdel , der giver strøm nok til at køre din hardware medlemmer med et ekstra beløb for eventuelle opgraderinger du kan gøre .
8 .

Sørg for at du har nok fans og varme dræn for at holde din hardware og case cool .

Installation bundkort og CPU


1 .
Sæt CPU til bundkort med den medfølgende hardware . Vær opmærksom på processorens type og brug det rigtige hardware . fleste kits leveres med beslag til flere stik typer
2 .
Installer CPU køleprofil og sørg for at ledningen er sat i bundkortets nordlige bro stikkontakt . Reference manualer , hvis du ikke kan finde denne .
3 .
Fix bundkortet til sagen og sikre, at alle hardware passer .
4 .

Installer hukommelse ind i hukommelsen slots . Konsultere bundkortets manual for at finde ud af, hvilke slots skal bruges .

Installation understøtter Hardware


1 .
Installer strømforsyningen , og sørg for alle af strømforsyningen kabler er tilgængelige . Stik i alle strømkabler til de nødvendige porte på bundkortet i henhold til bundkortet 's manual .
2 .
Sæt dit grafikkort og skruen i skruer . Sørg for, at alle de nødvendige kabler er blevet sat i stikkontakter .
3 .
Installer harddiske og optiske drev og modtage strøm fra mor bord . Vedhæft datakabler fra bundkortet til drevene .
4 .
Installer sagen fans ind i sagen og sikre, at de er drevet .


Previous:nothing Next:hvordan man ser HD på en bærbar 

Kommentarer

Code:
change