Dell Printer 920 fejlfinding

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-20

Uanset om du skal lave kopier af vigtige dokumenter til arbejde eller udskrive et dokument til et personligt projekt derhjemme , en printer på Fritz er en unødvendig komplikation du ikke har brug for. Du behøver ikke at sætte i et opkald til en teknisk support callcenter , hvis din Dell A920 ikke fungerer som det skal . Grundlæggende fejlfinding af et par hardware og software spørgsmål løser langt de fleste problemer med Dell -printere
1 .
Hold cirkulære power -knappen på printerens øverste kontrolpanel , indtil enheden slukker . Tag printerens AC adapteren fra din stikkontakten og fjern USB- kabel, der forbinder printeren til computeren .
2 .
Slut både kabler og kontrol for at sikre de er fast forbundet til en stikkontakt og USB -port på computeren . Tryk på afbryderknappen igen for at tænde printeren . Løft åbne scanning låget på toppen af A920 indtil den sorte plastic støtte bjælke automatisk rekvisitter på plads .
3 .
Klem plasttappen på toppen af den sorte blækpatron låg til pop låget af patronen . Fjern den sorte blækpatron og sæt den tilbage på plads for at sikre dens sidder korrekt . Skub tappen ned . Gentag processen med farveblækpatronen .
4 .
Check bag blækpatronerne for at se, om nogen papir sidder fast inde i printeren . Grab alle udsatte papir og træk det forsigtigt frem til rette papirstop .
5 .
Flyt den sorte plastic støtte bjælke til højre for at låse scanning låget . Skub låget ned igen .
6 .
Tag printerens USB-kablet igen , hvis du fortsat har problemer med at udskrive , scanne eller kopiere . Navigere til din computers " Start " menuen og vælge " Alle programmer ".
7 .
Vælg " Dell Printere " mappen og klik på " Fjern Dell Printer . " Følg anvisningerne for at fjerne Dell driversoftware. Naviger din webbrowser til " Drivers Downloads " side for A920 modellen .
8 .
Vælg din computers operativsystem fra drop-down menuen øverst i vinduet . Rul ned på listen over drivere . Klik på den blå "Download " knappen ved siden af føreren filen uploadet for nylig.
9 .
Klik på " Run "og "Tillad ". Vælg " Fortsæt " og klik på " OK ". Vælg " Ja " og klik på " OK " to gange for at afslutte installationen af nyeste driver til printeren . Genstart computeren .

gode råd og advarsler


 • Hvis dine udskrifter er vist falmede , at printeren er løbe tør for blæk , og du skal åbne scanning låg og udskifte gamle blækpatroner med nye .
 • Dell A920 Printeren er ikke kompatibel med Windows 7 operativsystem . Du kan opleve problemer med udskrivningen , eller enheden kan ikke udskrives på alle , hvis du prøver at bruge den med en computer, der kører Windows 7 .


 • Previous:nothing Next:Hvordan foretager jeg fejlfinding en VGC - rb44g Sony Vaio ?   

  Kommentarer

  Code:
  change