HP-printer spørgsmål

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-09

Du skal bruge:
lille skruetrækker sæt
. Jordforbindelse rem .
Trykluft .

HP , eller Hewlett Packard , er en computer firma , som fabrikanterne en bred vifte af printere til mange forskellige formål . Nogle er fotoprintere til detaljeret arbejde , nogle er store printere designet til kontor arbejde og mange er personlige printere , der kommer i mange forskellige størrelser for simple hjemmet eller skolearbejde . En række problemer kan opstå med disse printere , herunder toner og papir spørgsmål .

Ghosting

Ghosting forekommer, når printeren udskriver en normal billede som påkrævet, men tilføjer så en falmet kopi af dette billede et andet sted , hvilket gør det ser skævt og ofte ødelægger udskrivningen projektet . Dette sker typisk på grund af strømproblemer , når de nuværende stopper og starter igen , mens printeren er arbejder, ghosting billedet forekommer som printeren mister sin plads kort . Det kan også være et tegn på en del slitage .

Driver Problemer

Driver problemer opstår på de computere, som HP printere er tilsluttet . Når en computer oplevelser driver problemer , kan det ikke kommunikere med printeren på alle . Brugere kan ikke påberåbe sig nogen udskrivningskommandoer på alle , og ofte finder , at computeren ikke engang klar over, at printeren findes . Dette sker ofte , når brugerne skifter til et andet operativsystem , og behovet for at geninstallere printerdriverne .

Toner Problemer

Toner problemer opstår, når toner på de udskrevne sider er sløret eller stadig våd at røre ved og er omfattet af udtværing . Dette må aldrig ske i en normalt fungerende printer . Udtværing toner er tegn på, at fuseren mekanisme , der udtørrer billedet er brudt , og skal udskiftes , eller at inkjets selv er begyndt at bære ned og slip for meget blæk .

Jamming

Jamming er en meget almindelig printer problem , og den påvirker HP printere så meget som nogen anden art. HP printere har en tendens til at gøre printeren ruller let tilgængelig for eftersyn. Undertiden rullerne slides ned og kan ikke rigtigt få fat i papir , så de skal udskiftes . På andre tidspunkter , er den forkerte type papir , der anvendes , eller for meget papir placeres i bakken .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere mac powerbook baggrundslys 

Kommentarer

Code:
change