Panasonic CF -19 specs

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-23

Panasonic Toughbook bærbar computer blev skabt til at modstå hårde forhold. Panasonic CF -19 Toughbook er lavet med en magnesium legering sag , hvilket gør det til det perfekte bærbare computer for dem , der skal bruge en computer under ekstreme forhold som en byggeplads . Panasonic CF -19 er ikke bare en computer , der kan tage en slå , denne model af Toughbook serien har også mange hardware og software funktioner, der gør det nemt at bruge og kompatibel med hvad opgave , du kan få brug for at udføre , mens ude på job .

CPU

Panasonic CF -19 Toughbook kommer installeret med en Intel Core i5-540UM vPro processor , der kan køre med hastigheder på op til 1,2 GHz med en turbo boost system bringe regnekraft op til 2 GHz . Denne model af Toughbook leveres også med en 160 gigabyte intern harddisk , der er specielt monteret i selve den bærbare computer til at modstå chok og traumer , der sikrer, at du ikke vil miste data . CF -19 også omfatter 2 GB RAM med slots , der skal udvides op til 8 gigabytes. This laptop kommer installeret med Windows 7 eller Windows XP , afhængigt af dine præferencer .

Media

Panasonic CF -19 har en 10,4-tommers LCD- skærm indbygget , som kan håndtere op til en 1024- ved -768 pixel opløsning . Denne skærm bruges som en touch skærm og kan drejes til at blive vist som en normal bærbar computer , eller skiftes der skal anvendes som en tablet pc med fuld touch -funktioner . Eksterne video udgange giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre enheder såsom et fjernsyn eller en anden computerskærm . En Intel QM57 grafikkort vil sikre , at skærmen kører gnidningsløst . En Intel audio controller med højttalere indbygget i kroppen giver lyd for Panasonic CF -19 .

Hardware

Panasonic CF -19 Toughbook har en indbygget QWERTY tastatur designet til brug med Windows . En touchpad med rulle støtte giver dig mulighed for at styre markøren uden en mus . VGA , USB , Firewire , Ethernet og audio-indgange giver dig mulighed for at tilslutte andre enheder til denne bærbar . En Intel Centrino trådløse netværkskort og Bluetooth kapaciteter vil holde dig tilsluttet . Et genopladeligt Lithium Ion-batteri vil blive opkrævet for op til ni timer.


Previous:nothing Next:printere kompatible med msn TV 2 

Kommentarer

Code:
change