Sony VGN - nr160 & memory specifikationer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-25

Sony Vaio VGN-NR160 er udstyret med adskillige standard funktioner , der giver brugere flere bekvemmeligheder . Computeren blev tilbudt i 2007 og 2008 for under $ 850, og modtog blandede anmeldelser . Selv om computeren er ikke længere sælges , specifikationer er de samme for dem, der ønsker at købe en brugt eller renoveret model .

Performance , Memory , Indgange og netværk

Sony Vaio VGN-NR160 er udstyret med en Intel Core 2 Duo processor , sammen med 160- gigabyte harddisk og en gigabyte random access memory (RAM ) . Den maksimale hukommelse for denne computer er fire gigabyte . AV-Mode giver mulighed for one-touch adgang til medierne , du ofte bruger , mens den integrerede CD-og DVD -brænder kan du sikkerhedskopiere dine medier og informationsteknologi . Tilslutningsmuligheder omfatte fire USB- porte , en SD- kort slot og Memory Stick Pro slot . Der er også en mikrofon , hovedtelefon og modemstik , blandt andre . Trådløse LAN sker via en Intel Pro /Wireless 3945ABG , og det har en indbygget V. 92/V. 90 modem .

Style , Grafik , Display og størrelse

Sony Vaio VGN-NR160 vejer 6 . £ 2 med standard batteri , og foranstaltninger på 14,2 ved 1,2 til 1,5 med 10,6 inches . Skærmstørrelsen er 15. 4inches , med en opløsning på 1280 x 800 , og er også udstyret med XBRITE-ECO Technology .Denne særlige Vaio var designet til at være både æstetisk behagelig og funktionel , med et moderne design . En lys hvid , mat finish giver computerens afrundede hjørner , skjulte syninger og slankt design til at blive bemærket , men også kommer i tre farver .

Software og batteri

Den lithium-ion batteri er standard kapacitet med en anslået levetid for til og en halv til fire og en halv time time . Operativsystemet tilbudte system er Microsoft Windows Vista Home Premium , og computeren kommer med Microsoft Works SE 9,0 og en 60- dages prøveversion af Student 2007 og Microsoft Office Home .Medfølgende tilbehør omfatter lithium-ion batteri , netledning og AC -adapter , mens valgfrit tilbehør omfatter ekstra batterier , stor kapacitet batterier , varierende sager og en trådløs præsentation mus .


Previous:nothing Next:Acer Aspire 5100-3949 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change