acer Aspire 5520 specs

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-25

Den Aspire 5520 er en alsidig serie af bærbare computere er fremstillet af selskabet Acer . Det har mange funktioner og specifikationer , der gør det tiltrækkende for både virksomheder og private brugere

Processing chip og harddisk

Den 5520 er normalt fremstillet med en AMD Turion 64 processor . Forskellige modeller i serien har hurtigere versioner, men alle vil få AMD-processor . Hertil kommer , den maksimale størrelse på harddisken varierer i størrelse for forskellige modeller , men vil blive 160 gigabytes .

Grafik og kommunikation

Den 5520 er produceret med en 15,4 LCD -skærm og kommer med et ATI Radeon integreret 3D -grafikkort , der har op til 256 megabyte dedikeret hukommelse og 640 megabyte delt hukommelse . Hertil kommer , har den bærbare computer med flere kommunikationsevner , herunder et modem , Ethernet og et trådløst kort . Desuden kan nogle modeller har bluetooth funktion.

batteri, operativsystem og andre funktioner

Den bærbare computer kan have enten en 6 eller 8 celle lithium batteri . Også , Windows XP eller Vista , er det medfølgende operativsystem , med forskellige versioner til rådighed . Andre funktioner omfatter en optisk dvd-drev , som indeholder en dvd -brænder . Dog kan nogle modeller være udstyret med en CD-RW/DVD drev i stedet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere baggrundslyset på en HP bærbar 

Kommentarer

Code:
change