bærbare vs desktop -processor

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-04

Processor fabrikanter har forskellige produktlinjer for processorer til stationære og bærbare computere . Selv om det er muligt for producenterne at vælge at bruge desktop -processorer i bærbare computere , har selskaberne normalt installere processorer specielt designet til mobile computing

Overvejelser

Som stationære computere er først og fremmest drevet , deres strømforbrug er mindre vigtig end bærbare pc'er . Laptops ofte kører på batteri; komponenterne er designet til at bruge mindre strøm til at forbedre batteriets levetid .Laptop processor Intervallerne er konstrueret med lavt strømforbrug i tankerne . Udstyret er designet til at være foreneligt med deres desktop ækvivalenter , men at spare på batteriet og til at producere mindre varme .

funktioner

Laptop processorer som regel giver mulighed for at køre med lavere ydelse indstillinger for at spare batteri. Hvis den bærbare computer bliver brugt til en enkel opgave , kan processoren konfigureres til at spare på strømmen ved at køre langsommere . Moderne processorer kan ændre disse indstillinger automatisk baseret på brugen af computeren .

Performance

Et stort udvalg af både bærbare og desktop -processorer er til rådighed , som giver ydeevne, der kræves for en given opgave . Nogle fabrikanter marked " desktop replacement " laptops , der har desktop processorer installeret for at levere høj processor ydelse.


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en hp officejet printer 

Kommentarer

Code:
change