de bedste specifikationer for at købe en ny computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-24

Der er en række vigtige specifikationer for at se på , når de køber en ny computer . Der er mange forskellige modeller og typer af computere derude , som kan anvendes til forskellige opgaver og kreative sysler , så det er vigtigt at tage sig tid til at lære om dem , og sørg for at købe en, der er rigtige for dig .

Hukommelse og processor

Mindet om en computer er vigtig , fordi den fortæller dig , hvor hurtigt computeren skal fungere . Computere med mere hukommelse og hurtigere processorer vil være i stand til at indlæse websider hurtigere , downloade software hurtigere og mere fungere effektivt med flere programmer åbne . Multi-gigahertz -processorer er almindelige i de fleste nyere modeller af bærbare computere og desktop -pc'er i 2010, men computere bliver hurtigere hvert år . Hvis hukommelsen og hurtigere behandlingstid er vigtigst for dig , så prøv at købe en af de nyeste modeller .

Operating System

To styresystemer der bruges på de fleste computere . Pc'er , som de er kommet for at blive kendt , bruge Windows , som består af forskellige drev på skrivebordet og har sin egen måde at navigere til forskellige programmer eller filer , samt gemme eller finde filer . Apples Mac OSX giver brugerne mulighed for at du blot klikke på hvilken som helst mappe , en fil eller et program de ønsker at få adgang til på skrivebordet eller på værktøjslinjen anklagebænken. De fleste computere bruger et af disse operativsystemer, så det er vigtigt at vælge det, du er mest trygge ved at bruge .

Underholdning Capabilities

Det er også vigtigt at overveje, hvad du vil bruge din computer til . Er det udelukkende til skole eller virksomhed , eller vil det blive brugt til ting som at se film , brænde musik -cd'er , chatte eller redigere video ? Hvis du bruger en computer til underholdning og kreative sysler , vil du ønsker det at have en dvd- og cd -drev , der brænder information til forskellige diske . Mange Apple -computere leveres med indbygget kamera , så du kan snakke med folk online med lethed . Det kan også være vigtigt at overveje, om du har brug for en computer til at være bærbare , fører dig til at vælge mellem en stationær og bærbar computer .


Previous:nothing Next:hvilke drivere i Windows XP er forenelige med en HP Deskjet 5740 ? 

Kommentarer

Code:
change