dell inspiron 9100 specs

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-11

Hvis du er i markedet for at købe en bærbar computer , bør du forskning specs på flere forskellige maskiner for at sikre, at du får den computer , der opfylder dine behov og budget . Dell Inspiron 9. 100 er et velkendt mærke af bærbare , der er overkommelig og har flere kvalitets komponenter som måske eller måske ikke passer til dine specifikke behov .

CPU

CPU , eller processor , er den del af computeren , der styrer hvor hurtigt data behandles . Dell Inspiron 9100 er udstyret med en 3,2 GHz Pentium 4 540 processor .

Screen Size

Når det kommer til bærbare computere, skærmstørrelse er ofte et problem . Nogle bærbare computere er for store til visse programmer, mens andre er for smal . Standarden skærmen på Dell Inspiron 9100 er 15,4 inches .

System Memory

systemets hukommelse er den del af den computer, der har evnen til hurtigt at få adgang til de senest anvendte data . Dell Inspiron 9100 er udstyret med 512 MB systemhukommelse , som også er kendt som RAM .

Hard Drive

Størrelsen på harddisken er nødvendige , vil variere afhængigt af, hvilken type arbejde, du planlægger at gøre på din computer . Standarden harddisk størrelse for en Dell Inspiron 9100 er 60 GB .

Havne

Det porte på en computer kan du tilslutte eksterne enheder som digitale kameraer , videokameraer og printere til computeren . Dell Inspiron 9100 leveres med fire USB 2,0 -porte , en FireWire -port , en mikrofon og hovedtelefoner, og en tom PC Card slot , som du kan bruge til at tilføje flere porte .


Previous:nothing Next:harddisk kabinet typer 

Kommentarer

Code:
change