eee pc 701 tips

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-23

Asus Eee PC 701 falder i en klasse af bærbare computere kaldet netbooks . Disse diminutiv computere er et godt valg for de grundlæggende computing opgaver , men ikke udføre mere intensive operationer og på grund af deres beskedne specifikationer . Med et par software- og hardware forbedringer , dog kan Eee PC bliver en langt mere kompetent maskine .

aktietip

Meget kan hentes fra Eee PC 's lager konfiguration . Computeren leveres som standard med en 900 MHz Intel processor og 512 MB RAM . Det er mere end nok strøm til at køre Linux operativsystemet. Enkle tips såsom at fjerne unødvendige software , at defragmentere harddisken og dæmpning skærmen , vil dog holde systemet kørende på sin optimale effektivitet , før virksomheden mere avancerede ændringer .

Software Forbedringer

Computeren leveres som standard med en let browser og andre basale software . Nogle programmer vil i høj grad forbedre brugervenligheden og tiltrækningskraft af systemet . En sådan stykke software er askebæger + , som giver brugeren mulighed for at ændre opløsningen på skærmen ud over bestanden konfiguration , så flere programmer , der skal installeres . Et program kaldet EEECTL er et program der gør overclocking af processor , forbedrer ydeevnen . Endelig , Internet browsere som Firefox og Opera er til rådighed for Eee PC operativsystem og har en lignende interface til PC og Mac versioner. Se Ressourcer til links .

Hardware Forbedringer

Når lager og software forbedringer er ikke nok til at øge kvalitet og tiltrækningskraft Eee PC , kan hardwareopgraderinger være dramatisk . Mange lokalsamfund er blevet oprettet på internettet , der er afsat til ændring af Eee PC . Mange af disse ændringer indebærer øget den grundlæggende hardware specifikationer , såsom at øge hukommelse og harddisk plads . Andre , mere avancerede ændringer omfatter installation Bluetooth -modtagere og ekstra USB -porte .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en mikrofon til en imac 5,1 

Kommentarer

Code:
change