fejlfinding : HP LaserJet 1020 vil ikke udskrive konvolutten

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-23

HP Lazerjet 1020 er en overkommelig Laser printer , der producerer høj kvalitet sort og hvid print . Det er en high- speed printer, som er perfekt til kontor eller brug i hjemmet , der udskriver på alle typer af medier . Konvolutter kan nemt være trykt på HP Lazerjet 1020 . Lejlighedsvis , fejlfinding er nødvendig for at korrigere en kuvert print problem, og der er nemme trin til at bestemme årsagerne til disse problemer
1 .
Undersøg din kuvert . Kig efter revet kanter , hæfteklammer , lim eller tårer .
2 .
Hvis du støder på sådanne problemer , kan du prøve at udskrive på en anden kuvert .
3 .

Print et ark papir til at afgøre, om der er en generel udskrivning problem eller specifikt en konvolut-udskrivning problem .
4 .
Hvis papir er fin , undersøge , hvordan konvolutten er indsat . Forkant er indsat først . Check at sikre, at kanten er skarp og meget klart foldet eller krøllet , og ligger fladt .
5 .
Check opførelsen af konvolutten . Det bør ikke være spinkelt . Tykkelsen skal ikke være større end 24- pund basisvægten . Konvolutter bør ikke være beskadiget eller krøllet . Bekræfter, at selvklæbende etiketter og andre materialer på kuverten ikke vil ske ved , når at varme op til 401 grader Fahrenheit ( 205 grader Celsius ) , som konvolutten udskrives . Klæbende overflader bør ikke udsættes til printeren .
6 .
Der bør ikke være mere end 15 kuverter stablet op på én gang . Bekræft, at konvolutterne er ilagt korrekt og papir guider sæt , i henhold til " HP Lazerjet 1020 " User Guide , der fulgte med HP Lazerjet 1020 .
7 .
Skift udskriftsindstillinger til den korrekte størrelse til din konvolut . Følg vejledningen for at fuldføre udskrive konvolutten . Hvis konvolutterne stadig ikke udskrives, skal du besøge HP's websted for at kontakte teknisk support .

gode råd og advarsler


  • Ekstra udskrivningstip kan findes i " HP Media Guide . " For alle andre spørgsmål eller problemer , kan du besøge HP's websted .


  • Previous:nothing Next:Panasonic CF -19 specs     

    Kommentarer

    Code:
    change