funktioner i små desktops

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-21

Stationære computere var engang meget store og tog op masser af plads . Dele som harddiske og tarme var voluminøse og tunge . Disse dage , computere ofte er mere kompakte i størrelse og har lige så meget funktionalitet som større modeller . Der er en række funktioner af små skriveborde , som er gavnlige for brugerne .

Kompakt størrelse

Størrelse er et af de mest fordelagtige egenskaber i små skriveborde . For eksempel er Apples Mac Mini cirka 8 af 8 inches og kun 1 1 /2 inches høj . Derudover producerer Dell en stationær computer , der er 8 gange 8 inches . Denne kompakte størrelse er fremragende til personer , der måske ikke har plads til en fuld størrelse skrivebord.

Fuld funktionalitet

Små desktops vil have lignende funktionalitet som større computere . De fleste har et dvd-drev , der kan læse og skrive dvd'er . Nogle kan tilbyde en Blu-Ray afspiller mulighed. Derudover har små desktoppe store harddiske , mere end tilstrækkelig hukommelse kapaciteter og porte til USB , Firewire og hukommelseskort læsere . Desuden vil de fleste have en behandling chip med masser af power til at håndtere de fleste applikationer .Apples Mac Mini kan konfigureres med enten en 320 eller 500 gigabyte harddisk . Det kan også konfigureres med op til 8 gigabytes hukommelse . Dells lille desktop kan konfigureres med en Blu-Ray afspiller , op til en 1 TB harddisk og 8 gigabyte hukommelse . Begge tilbyder flere havne som USB , video ud og en HDMI- port .

Multimedia , Gaming og internettet

En lille desktop vil næsten altid komme med evnen til at forbinde til internettet trådløst . Hastigheden vil afhænge af en Internet- udbyder såvel som processoren og hukommelsen . Med en tilsluttet skærm , kan en lille desktop bruges til at se medier såsom tv-shows og film via internettet . Hertil kommer , kan computeren bruges til opbevaring af multimedie såsom film , musik og andre data på grund af evnen til at være konfigureret med en stor harddisk .Dog kan en lille desktop ikke altid være det bedste valg for high powered spil over internettet . En fuld størrelse computer er ofte mere velegnet til en person, der bruger en computer primært til online-gaming , fordi disse vil oftest blive sat op med en mere kraftfuld skærmkort .

Alt i ét enheder

En anden mulighed for dem, der søger pladsbesparende desktops er " alt i én " computer . Denne type computer er også en lille desktop , men dens størrelse fordel findes i det faktum, at computer, skærm , harddisk og alle andre dele kombineres som en enhed .Firmaer som Sony , HP og Apple producerer alle i én computere . Giver alle en fladskærm , hurtig behandling chip , stor harddisk og flere port stik . Derudover tilbyder Sony og HP touchscreen modeller . Også , alt i en enhed tendens til at være fri for ledninger og ofte kommer pakket med et trådløst tastatur og mus .


Previous:nothing Next:hvordan man kan forbedre dell 8600 bærbar cpu 

Kommentarer

Code:
change