harddisk kabinet typer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-11

hard- drev komponenter til computere er et vigtigt redskab til sikkerhedskopiering af vigtige data , såsom fotos , film -filer og arbejde dokumenter . Back -up systemer er et vigtigt redskab for en personlig computer eller forretning, og bør anvendes , når du gemmer vigtige dokumenter . De er relativt nemme at bruge og er kompatible på flere operativsystemer. De kommer i både Firewire -og USB interface , med et par forskellige harddisk kabinet typer at vælge imellem.

Ultra ULT40243 Aluminus Hard Drive Enclosure

Ultra ULT40243 er en aluminium , der er specielt designet til at passe wit 2,5- tommers SATA harddiske . 2,5- tommers harddiske er meget mindre end deres 3,5- tommer modparter og er velegnet som bærbare rejse drev . Den aluminium materialer anvendes til at trække varmen bort fra harddisk , fjerne problemer med overophedning , der plager plast harddisk kabinet sager . Sagen er kompatibel med Windows XP , ME , Vista og Mac 10,0 og højere . Ved hjælp af et USB- 2 . 0 interface , kabinettet er hot-swap , og udnytter den hurtige overførselshastigheder af de nyere USB -interface .

Vantec NexStar3 NST-360SU-BL HD kabinet

Den NexStar3 ekstern SATA harddisk kabinet fra Vantec er en kabinet , der er kompatibel med en 3,5- tommers SATA harddisk. Den 3,5- tommer størrelse er velegnet til større stationære harddiske og funktionelle for flere edb- intensive opgaver , som kræver hurtigere , højere kapacitet harddiske . Yderkablet er lavet af aluminium materialer , som hjælper afleder varme væk fra den indre drev . Drevet er baseret på en USB 2,0 interface , hvilket gør drevet hot swappable . Sagen er kompatibel med Windows XP , ME , Vista og Mac 10,0 og højere

Sans Digital MobileSTOR MS1CT Hard Drive Enclosure

Sans Digital MobileSTOR MS1CT Hard Drive Enclosure er udstyret med både en Firewire 800 og USB 2,0 interface , hvilket gør det en alsidig mulighed som en harddisk kabinet . Prøvelokalet er konstrueret af aluminium, materialer og accepterer en 3,5- tommers SATA harddisk. Sagen er kompatibel med Windows XP , ME , Vista og Mac 10 . 0 og højere . Den multi-interface af prøvelokalet og evnen til at acceptere en høj kapacitet drev betyder, at det kan bruges til grafisk design , videoredigering og spil .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opdatere driveren på en Memorex 6142 usb scanner 

Kommentarer

Code:
change