historien om en + certificering

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-12

A + eksamen administreres af Computing Technology Industry Association ( CompTIA ) . Certificeringen demonstrerer kompetence i vedligeholdelse og reparation af computere og servere , herunder hardware og software . A + certificering dækker en bred vifte af teknologier og styresystemer , så det ikke er leverandør-specifikke

Oprindelse

CompTIA blev udviklet i 1982 af en gruppe på fem mikrocomputer forhandlere som en non-profit organisation kaldet Association of Better Computing Forhandlere , Inc. Det var i de tidlige dage , at missionen og mål for CompTIA oprindeligt blev udviklet . A + eksamen blev først udviklet i 1993 .

versioner

A + eksamen har undergået tre store udvikling siden sin oprettelse i 1993 . I 2003- eksamen var brækket i to dele , hardware og software . I 2006 blev eksamen opdateret til at kræve en kerne prøve, og en valgdel test gør det muligt for specialiserede certificeringer . I 202C testen blev igen opdateret , og de to nye krævede eksamener dækker væsentlige og praktiske anvendelse af informations- teknologi på tværs af hardware-og softwareleverandører .

Akkreditering

CompTIA 's forskellige certificering eksamener , herunder A + , Network + og Security + , blev godkendt af American National Standards Institute i april 2007 . Begynder i januar, 2011, vil nye A + certificeringer kun gyldig i tre år , mens de tjente før 31 dec 2010 , er levetiden certificeringer .


Previous:nothing Next:GeForce 6600 GT specifikationer 

Kommentarer

Code:
change