hp 1018 printer fejlfinding

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-22

Ligesom alle printere har HP LaserJet 1018 printer en række interne dele, der kan svigt eller slides op over tid , og printeren kræver også tid rengøring og vedligeholdelse . Hvis du modtager fejlmeddelelser , når du forsøger at udskrive eller enheden nægter at udskrive noget som helst , kan du være i stand til at løse problemet selv uden at ty til en dyr besøg på værkstedet

Du skal bruge: .
Blød klud .
Sprit .
Driver installation disk .


1 .
Tag strømkablet fra bagsiden af HP 1018 printer og vent fem minutter for de interne komponenter kan køle af . Løft åbne plastic døren øverst på printeren til at afsløre plastik tonerpatronen .
2 .
Grip forenden af tonerpatronen , og træk den mod dig selv. Sæt patronen til side . Tør toner rester synlige i det åbne område inde i printeren med en blød klud .
3 .
Undersøg eksponerede område inde i printeren for at se, om nogen papir sidder fast i opsamlingsvalsen . Træk papiret ud af rullen , hvis nogen er til stede .
4 .
Find den hvide plastik faner holde opsamlingsvalsen på plads . Skub åbne faneblade og træk opsamlingsrullen ud af printeren .
5 .
Fugt en klud med en lille mængde sprit og rense ud opsamlingsvalsen . Lad det tørre . Så sæt den tilbage i printeren . Skub rullen ned , indtil begge ender klikker på plads . Tryk på den hvide faner tilbage til den oprindelige position.
6 .
Sæt tonerpatronen i printeren, og luk topdækslet . Tilslut strømkablet og tænd for HP LaserJet 1018 .
7 .
Klik på " Start " knappen på din computer og gå til "Control Panel . "Klik på "Printer " linket under " Hardware " fanen . Højreklik på " HP LaserJet 1018 " linket og vælg " Egenskaber ".
8 .
Klik på " Configure " fane. Klik på " Start " knappen , som ligger under " Rengøring side " overskrift . Vent til rengøring siden for at udskrive og se om det løser problemet .
9 .
Tag printerens USB -kabel . Åbn din webbrowser og gå til HP 1018 support side . Gå til " software og driver Downloads " sektionen . Vælg dit operativsystem og klik på " Næste . "
10 .
Klik på " Driver "og derefter klikke på " Download " linket ved siden af den nyeste driver til rådighed . Dobbeltklik på filen efter at den downloader og følg vejledningen på skærmen prompter . Re-slutte printeren til computeren og genstart computeren.

gode råd og advarsler


 • Direkte eksponering for sollys skader printerens tonerkassette . Hvis du er arbejder i et lyst område , sætte et stykke papir over tonerpatronen , mens det er uden for printerens
 • Hvis printeren automatisk udskriver en testside , der siger . " understøttet Personlighed : PCL , " det betyder, at du har brug for at installere den nyeste driver .


 • Previous:nothing Next:bærbar skærm ridser   

  Kommentarer

  Code:
  change