hvad betyder " 60min hd " betyder på et SD- kort ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-28

HD , kendt som High Definition , er videokvalitet med millioner af pixels pr frame , hvilket gør en utrolig billede . SD -kort findes i computere , videokameraer og digitale kameraer, som kan optage video og kan bruges som et alternativ til optagelse på en digital videobånd

SD -kort

Et SD -kort har mange forskellige hastigheder og lagerkapacitet og kommer i flere størrelser : SD , MiniSD og MicroSD . Mange kameraer på markedet i øjeblikket har i øjeblikket mulighed for at optage i high definition video, men for forskellige længder af tid .

Hvad 60min HD betyder

Et SD -kort med angivelse af det har " 60min HD " har kapacitet til at optage 60 minutter værd af høj Defnition kvalitet video . Mange digitale foto kameraer kan optage i det mindste en vis mængde af digital video , men høje ende digitale videokameraer er typisk , hvor du vil finde denne type SD -kortet.

Fordele og begrænsninger

Digital videobånd optage 60 minutter til en værdi af video på de fleste , at så har et kamera med en SD- kort , der kan rumme 60 minutters video effektivt gør behovet for bånd forældet . Dog kan SD -kort ofte tage meget længere tid at importere data ind i computere end videobånd kan .


Previous:nothing Next:specs på Canon MX700 

Kommentarer

Code:
change