hvad er funktionen af et computerspil kort ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-11

Spil kort bruges sjældent i moderne computere . Disse udvidelseskort giver et joystick port , og nogle gange tilbyder ekstra funktioner såsom forbedret lyd funktionalitet

Baggrund

Gamers undertiden vælge at tilføje et spil kort til deres PC . Den primære funktion af disse interne kort , som findes i PCI og undertiden ældre ISA stil kort , er at give en 15- bens stikket til at tilslutte analoge joystick til pc'er . I fortiden blev spillet kort til tider integreret med lydkort eller forsynet med MIDI -porte til tilslutning af musikinstrumenterne til pc'er .

Alternativer

Nogle computere indeholder den gule 15- bens port integreret i bundkortet . Adaptere er også tilgængelige for USB- porte , så du kan tilslutte en joystick med en 15- port -stik i en computer uden en passende spilporten .

Overvejelser

Joysticks hjælp af 15- bens spilporten bliver sjældne, og mest moderne joystick vil bruge en direkte USB- forbindelse i stedet . Det er dog stadig muligt at købe spil kort fra nogle producenter . Disse kort ofte kombinerer spillet port med ekstra USB- porte .


Previous:nothing Next:hvordan man kan offentliggøre en ftp -server 

Kommentarer

Code:
change