hvordan du aktiverer pegefeltet rullefunktion på Dell Latitude E5500

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-04

Aktivering af touch pad rullefunktion på Dell Latitude E5500 er opnået ved at downloade de korrekte drivere . Efter nogle forskning på området , ser det ud til , at problemet er fælles , og at rettelsen er blot en simpel driveropdatering , og sikre , at din pegefeltet er tilpasset de rigtige indstillinger under " Mouse " menuen i Windows . Dell Latitude E5500 var tilsyneladende fulgte med dateret drivere , så du bliver nødt til at opdatere dem til at bruge pegefeltet den måde, det var hensigten

Download Driver


1 .
Klik på Dell Support link ( se Resources ) for at gå til Dells websted for at hente Latitude E5500 driver, du har brug for .
2 .
Vælg dit operativsystem fra drop -down menuen.
3 .
Under " Input Device Drivers "sub-menu , vil du se driveren til " Touchpad /pegeredskab . " Klik på knappen "Download" for at downloade denne driver .
4 .
Install¨¦r driveren ved at dobbeltklikke på det, hvis det ikke automatisk ekstrakt eller poppe op på eget initiativ.

Justering af pegefeltet Indstillinger


1 .
Klik på " Start " knappen .
2 .
Gå til " Control Panel . "
3 .
Klik på " Hardware og lyd . " Afhængigt af hvordan du har dine menuer oprettet , kan du være i stand til at springe dette trin og blot klikke på " Mouse " i næste trin .
4 .
Klik på " Mouse " eller " Mus og pegefeltet Indstillinger ", afhængigt af din version af Windows .
5 .
Klik på " Rulle "fanen og sørg for rulning er aktiveret ved at klikke på boksen ud for indstillingen , hvis det virker ikke ' t indeholder en markering allerede .


Previous:nothing Next:64- bit vs 32- bit ydeevne 

Kommentarer

Code:
change