hvordan du foretager fejlfinding Compaq desktops

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-21

Ligegyldigt hvilken model Compaq desktop computer , du ejer, lære nogle grundlæggende fejlfinding færdigheder kan spare dig for en masse tid og penge . Efter den indledende garantiperiode udløber , kan professionel service på en Compaq være ganske dyrt og tidskrævende så godt. En række ting kan gå galt på en Compaq desktop , så det er bedst at bruge en trin-for-trin fremgangsmåde ved fejlfinding problemer

Du skal bruge: .
Lille skruetrækker sæt
Anti-statisk håndledsrem.
Trykluft .


1 .
Luk Compaq desktop og fjerne alle eksterne enheder knyttet til den . Periferienheder kan omfatte scannere , printere , USB- hubs og eksterne harddiske . Mange problemer med Compaq skriveborde er forårsaget af dårligt fungerende hardware .
2 .
Kør Compaq desktop uden tilknyttet tilbehør. Vedhæfte en perifer ad gangen , indtil du begynder at opleve problemer . Hente og installere en ny driver til det problem hardware for at se, om det løser problemet .
3 .
Log på din Compaq desktop og højre-klik " Denne computer ". Vælg " Egenskaber " og gå til " Hardware " fanen .
4 .
Klik på " Enhedshåndtering "knappen og udvide plustegnet ud for hver hardware kategori . Højreklik på en anordning, som viser et gult spørgsmålstegn eller røde udråbstegn , og vælg " Opdater driver . " De gule og røde mærker er tegn på , at et bestemt stykke hardware ikke fungerer korrekt .
5 .
Luk Compaq desktop og find tilfældet fjernelse håndtaget . Placeringen af dette håndtag varierer fra model til model . Nogle Compaq desktops sted tilfældet fjernes håndtaget på toppen af enheden , mens andre læg den på siden . I nogle tilfælde kan være nødvendigt at fjerne fire skruer fra bagsiden af sagen , således at sagen skal slettes .
6 .
Placer en anti-statisk armbånd rundt om håndleddet og vedhæft klippet på enden til computeren sagen . Dette vil opfylde alle statisk elektricitet og forhindrer det i at skade de elektroniske komponenter inde i computeren .
7 .
Check området omkring strømforsyningen og blæseren for støv og snavs . Compaq desktops tendens til at suge masser af snavs ind i sagen , som ventilatoren kører , og denne ophobning af støv og snavs kan få computeren til at køre varm .
8 .
Spray området omkring blæser og strømforsyningen med komprimeret luft . Spray alle andre områder, hvor støv og snavs har akkumuleret .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en sløret computerskærm 

Kommentarer

Code:
change