hvordan du opretter forbindelse til HP Jetdirect 2550b

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-02

Hewlett-Packard Color LaserJet 2550b er en ældre printer, som sluttes til din Windows- USB -port . Det er kun kompatibel med ældre pc'er med Windows 98 til Windows XP . For at forbinde HP Color LaserJet 2550b til din pc , skal du installere cd, der fulgte med printeren til at installere den korrekte printerdrivere

Du skal bruge: .
HP Color LaserJet 2550b installations -cd
USB printerkabel .


1 .
Placer Hewlett-Packard Color LaserJet 2550b installations -cd i din pc 's cd-rom -drev . Klik på " HP Color LaserJet 2550b. exe " fil , der dukker op på din skærm . Klik på " Installer ". Hvis du ikke har installations-cd'en , kan du hente printerdrivere fra HP's webside .
2 .
Vælg " Typisk Installation " og klik på " Næste ".

3 .
Sæt HP Color LaserJet 2550b i en stikkontakt , og sæt USB- kablet til printerens USB-port og ind i computerens USB- port når du bliver bedt af installationsguiden.
4 .
Løft HP Color LaserJet 2550b 's låg . Fjern tapen fra bunden af blækpatronerne . Skub farveblækpatronen i holderen med de røde, blå og gule prikker på den . Tryk ned på farveblækpatronen , indtil den klikker på plads . Skub den sorte blækpatron i holderen med en sort prik på den og tryk ned på kassetten , indtil den klikker på plads . Sørg for, at hver patron er blæk-side -down med blækpatronen mærkat står uden på printeren . Vælg " Juster blækpatroner " i guiden . Printeren udskriver en side .
5 .
Vælg de numre, der er justeret korrekt på siden i installationsguiden vinduet . Klik på " Næste " og " Finish ".


Previous:nothing Next:hvordan man kan forbinde en desktop hd til en bærbar computer 

Kommentarer

Code:
change