hvordan du udskifter bånd på en Compaq ij650 printer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-13

Compaq IJ650 Printeren kan udskrive sort /hvid-dokumenter eller farvefotos hurtigt og i høj kvalitet blæk . Som enhver anden printer , vil Compaq IJ650 sidst løber tør for blæk , udskiftning af blæk , dog er en hurtig proces
1 .
Tag den nye bånd fra emballagen og tag den beskyttende tape , der vil dække siden og bunden af blækpatronen . Rør ikke det område , der var omfattet af båndet , når du installerer den nye bånd . Samle det op fra siderne eller øverst for at undgå dette .
2 .
Åbn frontdækslet af Compaq IJ650 printeren ved at trække op på læben i bunden af dækslet . Når du løfter låget op , den mekanisme , der holder farvebånd vil glide ud af inde i printeren og ind et sted, hvor du nemt kan erstatte de bånd , der er løbet tør for blæk .
3 .

Løft dækslet til farvebåndet indehaveren , at du ønsker at erstatte . Denne dækning har en opadgående pil på det . Løft fra læben og dækslet åbnes , afslører gamle farvebånd .
4 .
Grib fat i gamle bånd med tommel -og pegefinger og træk den ud af holderen . Du kan kassere dette bånd eller returnere det til en butik for at få genopfyldt eller genanvendes.
5 .
Saml din nye bånd og sæt det i holderen . Tryk ned , indtil det er sikkert på plads . En farvebånd vil gå ind i venstre holderen , mens den sorte bånd vil gå ind for rettighedshaveren.
6 .
Træk ned forsiden af holderen , indtil du hører et klik , når bånd er på plads . Træk ned printerdækslet når du er færdig . Den mekanisme vil trække tilbage i printeren , når du gør dette .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en dual core processor 

Kommentarer

Code:
change