hvordan du udskifter hukommelsen i Tecra A6 - ez411

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-03

En defekt hukommelsesmodul i en Toshiba Tecra A6 notebooken kan forårsage uregelmæssig og problematisk fejl . Ligeledes kan en manglende hukommelse i en Tecra A6 årsag dårlige resultater og begrænse antallet af programmer, du kan køre på én gang . Uanset om du har brug for at udskifte en defekt hukommelsesmodul eller erstatte et mindre stykke af hukommelsen med en af en større kapacitet , fjernelse og installation hukommelse i din Tecra A6 laptop er en simpel opgave , du kan udfylde på kun et par minutter .

Du har brug for :
erstatning PC4200 eller PC5300 200- Pin SODIMM hukommelsesmodul .
Phillips # 2 skruetrækker .
Anti-statisk armbånd .


1 .
Sluk for Toshiba Tecra A6 laptop . Afbryde AC- adapteren hvis den er tilsluttet . Fjern alle andre kabler og periferiudstyr fra Tecra notesbog .
2 .
Luk Tecra LCD-skærmen . Flip den bærbare over at se bunden af computeren .
3 .
Fjern batteriet fra den bærbare computer . Skub batterilåsen til venstre og træk batteriet ud af bugten .
4 .
Find hukommelsesmodulet slot på bunden af Tecra A6 . Det ligger i nærheden batteribåsen og har et lille billede af et hukommelsesmodul på det . Fjern skruer til dækslet med stjerneskruetrækker . Fjern dækslet .
5 .
Sæt på anti -statisk armbånd , før du fortsætter . Fastgør klippet til en metaldel på chassiset af Tecra A6 .
6 .
Tryk fastgørelsesklemmerne for hukommelsen passiv med fingrene , indtil modulet springer op . Tag fat i modulet på begge sider og trække det ud af åbningen .
7 .
Fjern hukommelse SODIMM modul fra sin anti-statisk beholder eller emballage . Hold de nye moduler på siderne . Undgå at røre ved metal- kontakt kanten af SODIMM .
8 .
Hold det nye hukommelsesmodul på omkring en 30- graders vinkel til hukommelsen slot i Tecra A6 . Sæt det nye modul helt ind i modulet slot . Tryk yderkant nedad , indtil den SODIMM klikker på plads .
9 .
Sæt dækslet tilbage over hukommelsespladsen. Indsæt fastgørelsesskruer og stram dem sikkert .
10 .
Skub batteriet tilbage i sin bås og sikre , at låsen låser . Drej den bærbare computer tilbage over .
11 .
Slut vekselstrømsadapteren og andre kabler og eksterne enheder. Drej A6 på og gøre det muligt for computeren til at starte normalt .

gode råd og advarsler


  • Brug altid en anti-statisk håndledsstrop , når du fjerner eller installerer et hukommelsesmodul i en Toshiba Tecra laptop . Komponenterne i den bærbare er følsomme over for skader, der måtte opstå som følge af statisk elektricitet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan beskytte en disk-driver     

    Kommentarer

    Code:
    change