hvordan du udskifter video display på en bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-07

Laptop skærm svigt en gang imellem og af forskellige årsager . Hvis din skærm er blevet beskadiget , for eksempel vil displayet skal udskiftes . Andre gange er det vist udviser tegn på fejl på grund af alder og brug . Udskiftning af skærmen er billigere end at købe en ny bærbar og er en opgave , som mange laptop ejere kan udføre selv . Brug følgende trin til at guide dig gennem mekanik at erstatte din bærbare skærm

Du skal bruge: .
flad skruetrækker .


1 .
Fjern gummilisterne på masken rammen af din LCD -panelet ved hjælp af skruetrækker . Fjern de skruer holder din LCD- skærm i stedet .
2 .
Brug dine fingre til forsigtigt lirke masken væk fra skærmen , slippe låsene som du bevæger dig rundt kanten af rammen . Du kan sno maskerammen en smule til hjælpe med at frigøre låsene .
3 .
Fjern skruen sæler fra siderne af LCD-display . Fjern skruer, der holder skærmen til støtte parentes.
4 .
Fjern eventuelle tape , der kan på LCD -skærmen forbindelsen , og derefter tage den video kabel, der er forbundet til bagsiden af din skærm .
5 .

Fjern alle skruer , der holder inverteren bestyrelse og forsigtigt løfte den op . Afbryde en eller to skærme kabler er knyttet til bestyrelsen fra skærmen . du skulle nu kunne fjerne den gamle skærm og erstatte den med en ny

gode råd og advarsler


 • Bær en anti-statisk håndled band , når du arbejder på din bærbare computer , som statisk elektricitet kan skade din computer .
 • Vær sikker på at placere den lille gummi skrue sæler i en krukke eller beholder , så du ikke mister dem .
 • For at undgå skader , være meget forsigtig , når du håndterer LCD skærme , særligt hvis de er brudt .


 • Previous:nothing Next:Hvordan konverterer jeg en usb seriel port til en parallel port ?   

  Kommentarer

  Code:
  change