hvordan man åbner boxed computerskærme

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-18

Computerskærme , for alle deres magt og nytte , er stadig meget følsomme dele af teknologi , der kan være beskadiget efter reparation af lemfældig unboxing . Hvis du ønsker at holde din nye skærm i prime stand under den ud af emballagen , der er nogle grundlæggende sikkerhedsprocedurer for at følge for at sikre at ingen skade kommer til det .


Den mest følsomme del af en skærm , er dens skærm , og du bør derfor være den mest forsigtige , når du håndterer skærmen-side

Du skal bruge: .
Utility kniv .
Håndklæde .


1 .
Drej boksen højre side opad ( fastsættes, når logoer og tekst på kassen er også den højre side opad ) og sæt den på en flad overflade ryddet for alt, hvad der kan komme i vejen for dig . en rummelig sal fungerer godt til dette
2
Slit emballage tape holde låget på toppen af boksen med nytteværdi kniv . Sørg for at snitte båndet holder korte sider af låg samt de lange centrale åbningen.
3 .
Fold låget af kassen og træk emballagen beskytte toppen af skærmen. Indstil emballage til side , af vejen .
4 .
Grib skærmen ved den nu-eksponerede toppen af rammen , og pas på ikke at trykke på selve skærmen med fingrene , og løft den lige op og ud af kassen .
5 .
Indstil skærmen ned på et håndklæde ( eller andre pude ) , og træk emballagen beskytte sider skærm . Sæt emballagen væk.
6 .
Fjern al emballage , beskyttende indpakning og dekorative emballage fra din nye skærm , og sæt den til side .

gode råd og advarsler


  • I trin 4, ikke løfte skærmen ved siden-stødabsorberende materiale , da det kan falde ud og blive beskadiget når den er løftet ud af feltet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en trådløs forbindelse til en Brother-printer     

    Kommentarer

    Code:
    change