hvordan man kan beskytte et Micro SD -kort

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-07

Bærbar computer hukommelse er blevet stadig mere anvendt i mobile enheder , såsom mobiltelefoner , medieafspillere , kameraer og GPS -enheder , i løbet af året . En af de mindste fysiske enheder til lagring af data er en micro SD-kort , som er på størrelse med en menneskelig fingernegl . På grund af deres ringe størrelse , er disse kort modtagelige for skader . Derfor beskytter dem kræver en vis omhu og indsats
1
at reducere risikoen for skader , håndtere kortet over en tæller eller en tabel når du overfører det fra en enhed til en anden , så det ikke falder helt til gulvet , hvis du skulle tabe det .
2 .
Brug en beskyttende hylster til kortet , når det ikke er i brug . Hård plast dækker give et ekstra lag af beskyttelse mod både stød -og fugtindtrængning.
3 .
Hold kortet gemt inde dennes udpegede enhed , såsom en mobiltelefon eller medieafspiller , som meget som muligt . Selv om enheden er tilbøjelige til at lide skade , hvis frafaldet, vil dens hårde ydre hjælpe skjold SD -kortet mod skader . Kortet er langt mere sårbar , når det opbevares uden for enheden .
4 .
Skriv-beskytte data på en micro SD -kort ved at indsætte det i en kort adapter og skubbe låse kontakten på siden af adapteren på plads med en negl . Dette forhindrer data på kortet bliver slettet eller overskrevet . Den anden fordel af adapteren er det muligt at micro SD kort til at passe i de større kortstikket . Der er to størrelser af slots --- ene er mikro SD størrelse , den anden er standard . Adapteren giver dig mulighed for at passe til micro SD -kortet i standarden slot .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter video display på en bærbar 

Kommentarer

Code:
change