hvordan man kan forbinde en desktop hd til en bærbar computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-02

Hvis du har en gammel harddisk fra en stationær computer, som du ikke længere bruger , kan du bruge den til at skabe en ekstern harddisk til din bærbare computer . Med den ubrugte skrivebordet drev og en ekstern sag kabinet , kan du nemt oprette en bærbar backup enhed til din notebook .

Du kan bruge den eksterne harddisk til backup af vigtige filer eller bruge det til at gemme filer , når din bærbare computer drevet kører kort på plads . Du kan samle et eksternt drev , og slut den til din bærbare computer i løbet af få minutter.

Du skal bruge :
Stjerneskruetrækker
. Ekstern USB -harddisk kabinet sag .
IDE eller SATA harddisk .
USB -kabel .


1 .
Søg efter og købe et eksternt kabinet til en 3,5- tommers harddisk . Køb et aflukke med en båndkablet interface kampe den ene på din gamle harddisk ( normalt EIDE eller SATA ) .
2 .
Fjern fastgørelsesskruer på siden eller bunden af kabinettet sagen for at åbne den . Fjern låget sagen eller mini printkort fra prøvelokalet ( afhængigt af udformningen af sagen ) .
3 .
Læg skrivebordet harddisk i montering slot af skabet sagen . Sæt de medfølgende skruer gennem de kantede parenteser i pladsen og ind i harddisken , så spænd dem med stjerneskruetrækker . Fastgør fladkabel fra kabinettet eller printkort til bagsiden af harddisken . Sæt strømkablet fra kabinettet sagen i adapterens stik på bagsiden af drevet .
4 .
Sørg for, at jumperen til skrivebordet harddisken er i " Master " position . Kig på jumperen diagram oven på skrivebordet harddisk eller den skematiske på harddisken installationsvejledning . Hvis jumperen ikke er i " Master " position , skal du fjerne den og sætte den over det korrekte par stifter (de to stifter tættest på båndkablet i de fleste tilfælde ) .
5 .

Indsæt skrivebordet harddisk ( med montering vedlagte beslag ) i den ydre tilfælde dække af den eksterne kabinet . Indsæt fastgørelsesskruer for sagen og spænd dem forsvarligt .
6 .
Sæt den lille ende af USB- kablet til den korrekte port på den eksterne harddisk kabinet . Sæt AC- adapteren kablet ind i sagen så godt, hvis relevant ( ikke alle eksterne kabinet har en AC- adapter kabel ) .
7 .
Sæt den anden ende af USB- kablet i en tom USB -porten på din pc . Vent , mens Windows registrerer og konfigurerer den nye eksterne harddisk til brug på din computer .
8 .
Dobbeltklik på " Computer " eller " Denne Computer ". Højreklik på det drev bogstav som Windows til den nye harddisk , og klik derefter på " Format " option på pop-up -menuen . Vælg enten FAT32 eller NTFS -format og klik på " Format "eller " Start " knappen . Vent , mens Windows formaterer nye eksterne harddisk .
9 .
adgang til den nye harddisk via " Computer " eller " Denne Computer ". Brug den nye eksterne drev lige som du ville gøre med enhver anden disk eller harddisk .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere en memory chip 

Kommentarer

Code:
change