hvordan man kan kontrollere en memory chip

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-02

Din bærbare bruger en hukommelseschip ( eller hukommelsesmodul ) til at operere og køre programmer . Denne chip er af rektangulær form og lidt ligner en lineal . Hvis din computer ikke fungerer korrekt kan det være nødvendigt at tage et kig på chippen . Den gode nyhed er , at moderne bærbare computere er designet , så brugeren kan komme til chip med et minimum af tid og besvær . Dette skyldes, at hukommelsen chippen er placeret i et rum på ydersiden af computeren

Du skal bruge: . .
stjerneskruetrækker


1
Sluk din bærbare computer , skal du fjerne strømkablet , lukke skærmen, og vend det på hovedet .
2 .
Tag batteripakken fra bugten på bunden af computeren . Find den hukommelse rum på undersiden af computeren . På mange bærbare computere er det næststørste rum i bunden af enheden , men kontakt dit brugernavn vejledning, hvis dette ikke er tilfældet med din computer .
3 .
Fjern alle skruer holder hukommelse dækslet på plads . Løft dækslet op til at afsløre den rektangulære hukommelsesmodul indeni . Nogle bærbare kan indeholde to moduler .
fire .
Træk bevare fanerne i begge ender af modulet udad og modulet springer op lidt ude af rummet . Fjern modulet . Gentag dette trin , hvis der er et andet modul i din bærbare computer .
5 .
Tjek guld stik tænderne i bunden af modulet . Hvis de er ridsede og beskadigede kan det være nødvendigt at erstatte modul med en ny. Hvis de synes fint , bare det passer til modulet tilbage i rummet , og tryk ned , indtil tapperne låses på plads . Dette skulle løse eventuelle problemer med forbindelsen med modulet .
6 .
Sæt dækslet , skruer og batteri .


Previous:nothing Next:hvordan man kan gøre hjemmelavet termisk fedt 

Kommentarer

Code:
change