hvordan man kan lave en sløret computerskærm

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-21

En sløret computerskærm kan være frustrerende , fordi det kan gøre det vanskeligt at se billedet , og mange mennesker ikke ved, hvad de skal gøre for at løse problemet . Dette problem kan ikke altid kræver professionel hjælp og det er muligt at ordne det selv . Der er mere simple metoder end at tage computerskærmen fra hinanden, så du kan rette det forvrængede billede på skærmen

Du skal bruge: .
Voltmeter


1

Undersøg magt til skærmen . Kontroller for en ledning , der kan være beskadiget eller brænder ud . Undersøg tilslutning og brug et voltmeter til at sørge for du har den korrekte spænding ud af stikkontakten . Den normale spænding beløb er omkring 100 watt i en kørende computerskærm . Hvis computeren ikke modtager den rette mængde volt , kan det sløre billedet.
2 .
Nulstil skærmen for at gendanne de oprindelige indstillinger . Efter tid , kan indstillingen ændres på egen hånd , og det kunne påvirke billedet . Tryk på knappen "Menu" på skærmen og vælg " Gendan fabriksindstillinger ". Hvis denne indstilling ikke er tilgængelig og træk derefter i ledningen , der forbinder skærm til computeren for at nulstille den .
3 .
Fjern alle trådløse telefon håndsæt , højttalere eller eventuelle eksterne enheder, der kan være forbundet i nærheden af skærmen . Disse enheder kan oprette et elektromagnetisk felt , der kan sløre eller forvrænge billedet .
4 .
Alter skærmens opløsning og opdateringshastighed indstillinger for at afhjælpe sløring . For at gøre dette , skal du klikke på " Start " menuen og vælg " Kontrolpanel "og derefter " Display ". Vælg "Indstillinger "fanen og med musen , trække bar mærket , " Skærmopløsning ". Klik på " Avanceret " knappen, "Monitor "-fanen . Du kan ændre opdateringshastigheden i dette faneblad . Klik på " OK ", når du er færdig , og genstarte computeren for at engagere de nye indstillinger . Du skal muligvis justere indstillingerne et par gange for at få den rigtige.
5 .
Geninstaller skærmdriveren . Undertiden slørede billede er et resultat af en forkert enhedsdriver . Besøg computerskærmen producentens websted . Find den support-side og downloade software til din computerskærm 's særlige model . Installer den nye driver , og afbryd skærmen fra computeren . Tilslut overvåge og kontrollere billedkvaliteten .

gode råd og advarsler


  • Det er muligt at tilslutte en anden skærm til at teste skærmen .


  • Previous:nothing Next:bogmærker langsommere min computer     

    Kommentarer

    Code:
    change