hvordan man kan opgradere en computer scanner

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-06

Hvis du jævnligt scanne dokumenter ind på din computer skal du sørge for at du har en opgraderet , avanceret scanner . Dette sikrer indholdet af scanningen er i den bedst mulige opløsning og reducerer den samlede tid, det tager at scanne dokumentet . Der er snesevis af forskellige scanner modeller , så du skal sørge for og finde den bedste scanner muligt for dine behov
1

Kig på operativsystemet den nye scannere støtte . Du ønsker at sikre, at det understøtter både Windows Vista og 7 , da disse er de mest aktuelle Windows -operativsystemer. Hvis du bruger en Mac , du vil have en scanner , der fungerer med Mac OS X.
2 .
Kontroller at se, om scanneren fungerer på USB 3,0 . Dette er den nyeste USB -forbindelse , der kom ud i august 2010. Det giver den hurtigste dataoverførselshastigheden og øger produktiviteten af scanneren .
3 .
Se efter DPI ( dots per kvadrattomme ), at scanneren kan læse dokumenter som. Jo større DPI jo højere kvalitet, scanningen bliver .
4 .
Bestem scanningshastighed ( dette er trykt i de tekniske specifikationer af scanneren ) . Jo hurtigere scanneren scanner dokumenter hurtig oplysningerne uploads til din computer .
5 .
Saml en scanner , der er bygget ind i en printer /kopimaskine combo enhed, hvis du ønsker at spare plads . En sådan anordning har alle de funktioner i flere enheder bygget ind i en , så du sparer penge over at købe flere computerenheder .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en kanon i850 

Kommentarer

Code:
change