hvordan man kan opgradere en dual core processor

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-12

Opgradering en dual core computer processor er en primære metode til at øge hastigheden på din computer på alle ydeevne . Det giver dit system en helt ny base , hvorfra man kan arbejde , forbedre beregning hastighed , datahåndtering og hukommelse ledelse . Når du har byttet den gamle CPU for sin opgraderingen, har du gjort det der svarer til at købe en opdateret system , med en del af opdateringen omkostninger . Der er en stor begrænsning dog . Processor fabrikanten kun fremstille et begrænset udvalg af processor hastigheder for hver processor socket type , der begrænser din opgradering valg . Hvis din processor er på den lave ende af de disponible i en serie kan du vælge mellem en række opgraderinger , mens hvis du allerede står på den øvre ende , skal du muligvis opgradere dit bundkort samt processoren , ofte en fordobling . bekostning

Du skal bruge: .
PC
Antistatisk håndledsrem .
Skruetrækker .
Dual-core processor med blæser .


1 .
Forskning pc'en specifikationerne for dit system ved hjælp af systemet instruktionsbogen. Verificere bundkort og CPU i øjeblikket er installeret på din computer ved at læse POST oplysninger, der vises under systemets opstart . Købe en dual core CPU -opgradering, der er kompatibelt med bundkortet .
2 .
Tag strømkablet fra bagsiden af sagen strømforsyningen . Slip en antistatisk håndledsstrop over håndleddet og sikre klippet på enden af remmen til en metalgenstand at forhindre statisk elektricitet fra din krop ødelægge computerens komponenter . Åbn PC'ens kabinet ved at fjerne de skruer, der holder tale dækslet på plads og fjerne dækslet .
3 .
Find CPU på bundkortet . CPU'en skal være dækket af en metal heatsink og blæser . Unclip kølepladen og blæseren fra CPU'en ved at fjerne håndtag holder samling på plads . Afmonterer fan netledning ud af stikdåsen på bundkortet . Fjern heatsink og blæser fra systemet , udsætter CPU'en . Træk håndtaget placeret på siden af CPU soklen op fra bundkortet , frigørelse CPU'en fra sin beliggenhed . Fjern forsigtigt CPU'en fra bundkortet .
4 .
Ret pilen på hjørnet af udskiftningen CPU med pilen stemplet på bundkortet CPU sokkel . Placer CPU i stikkontakten , pas på ikke at bøje nogen benene på bunden af CPU . Skub håndtaget ved siden af stikket ned til bundkortet , låse CPU på plads . Hvis der er nogen modstand hæve håndtaget , fjern CPU og sørg for at det er placeret korrekt , før at sænke håndtaget igen .
5 .
Fjern den beskyttende tape dækker plaster af termisk materiale om bunden af den nye CPU- heatsink og blæser . Juster de fire ben af fan med de fire små huller omkring CPU soklen , og derefter placere heatsink og blæser på CPU , skubbe benene gennem hullerne . Lås fan på plads med låsene på siden af enheden for at klippet over CPU soklen . Sæt netledningen fra ventilatoren i stikkontakten markeret på bundkortet .
6 .
Tilbagevenden og sikre tilfælde dække , og derefter sætte netledningen tilbage i strømforsyningen . Start PC for at bruge den nyligt opgraderede processor .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller side regne med en HP LaserJet 8150 

Kommentarer

Code:
change