hvordan man kan opgradere lydkortet på en HP slimline

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-06

HP Slimline lineup af computere er Windows-baserede desktops med slanke tårne , der reducerer den samlede mængde af plads taget op af computeren . På grund af den lille statur af tårnet er der ikke megen ekstra installation plads , så hvis du ønsker at opgradere lydkortet på den computer, du har brug for at fjerne de nuværende lydkort for at gøre plads
1 .
Find en opdateret lyd kort, du vil installere i HP Slimline . Du ønsker et kort, der giver ekstra tilslutninger og eventuelt har en surround sound -forbindelse , hvis du ønsker at tilslutte computeren til et surround sound system . Nogle lydkort har også fjernbetjening adgang , så du kan justere højttalerens lydstyrke uden at klikke på ethvert skrivebord ikoner .
2 .
Power ned HP Simline , derefter fjerne kablerne hooked op i bagsiden af systemet , og frakobl Phillips skruer på bagsiden af skrivebordet tårnet . Skub computerens tårnets tilfælde ud til at afsløre det indre af systemet .
3 .
Find den lydtilslutning porte på bagsiden af computeren . Dette er en del af lydkortet . Kig inde i computeren for at finde den egentlige lydkort forbindelse . Det er hooked op til mor bord og indgives stramt ind i et af PCI -kort slots på den .
4 .
Tryk ned på den lille låsning udløserhåndtag , der ligger på hver side af PCI -kort slot . Dette låser kortet , så du kan skubbe kortet ud af den stationære computer .
5 .
Indsæt den nye lydkort i førstnævntes sted , og skub derefter låsebeslag tilbage op til sikker kortet i PCI -kort slot . Luk op computerens kabinet , stram Phillips skruer og læg kablerne tilbage til systemet .
6 .
Tænd HP Slimline og indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet af HP . Vent , indtil installationsguiden til at indlæse , og følg derefter anvisningerne for at helt installere driveren på edb-systemet .


Previous:nothing Next:hvordan du aktiverer Bluetooth på en dell pp31l 

Kommentarer

Code:
change